«Секрет» приготування котлет, які стануть «кулінарною бомбою»
Котлети є звичною стравою на вечерю. Програма приготування йде по протореній доріжці: фарш, ріпчаста цибуля, яйце, сіль, перець, сухарі. Смак очікуваний і дійсно гарно смакує, але іноді хочеться змін. Інтерпретації з різними інгредієнтами допоможуть отримати новий кулінарний досвід. Спробуйте приготувати запропонований рецепт.
Продукти для приготування
Для бомбезно смачних котлет вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 0,5 кг свинячого фаршу;
- 1 шт. гострого перцю;
- 100 г твердого сиру;
- 100 г бекону;
- 1 зубчик часнику;
- спеції (паприка, чорний перець, сіль);
- оливкова олія.
Процес приготування
Особливістю цього рецепту є подрібнення інгредієнтів за допомогою ножа, але не блендера чи м’ясорубки. Перемелений є тільки фарш. Отже, домішуємо у нього подрібені продукти: сир, бекон, гострий перець, часник, сіль, перець, паприку. Ємність потрібно закрити плівкою та поставити у холодильник на 40 хвилин.
Зліпіть котлети. Вони мають бути середні за товщиною та розміром, не товсті. Котлети викладають смажити на добре розігріту сковороду із оливковою олією. Для смаження достатньо 5 хвилин з двох сторін.
Для більшої кулінарної екстравагантності посмажте котлети не на звичайній сковороді, а з поверхнею у форматі гриля. Готувати потрібно без кришки. Бомбезно смачні котлети готові. Смачного!