Саме його завжди всі хвалять і хочуть рецепт! Тому ось він! Сирник По-Львівськи за бабусиним рецептом
Легендарний львівський сирник по рецепту моєї бабусі! Саме цей сирник завжди всі хвалять і хочуть рецепт! Хто хоч раз пробував львівський сирник, той знає, що смачнішого точно не придумати!
Інгредієнти:
Тісто:
- борошно – 450 гр.
- какао -3 ст. л.
- розпушувач – 2 ч. л.
- цукор- 200 гр.
- яйця – 2 шт.
- розтоплений маргарин – 250 гр.
Сирна начинка:
- кисломолочний сир -1 кг.
- розтоплене вершкове масло – 100 гр.
- яйця – 5 шт.
- цукор – 200 гр.
- крохмаль – 0,5 ст. л.
- манка -2 ст. л.
- ванілін – на кін. ножа
- панірувальні сухарі для посипання форми
Приготування:
Тісто:
Борошно змішую з какао, цукром та розпушувачем.
Додаю яйця та розтоплений, але не гарячий маргарин. Замішую тісто руками.
Ділю тісто на 2 рівні частини, завертаю у харчову плівку та кладу у холодильник на 1 годину.
Сирна начинка:
В чашу блендера додаю сир, яйця, манку, крохмаль, ваніль, цукор та розтоплене масло. Замішую все до однорідної рідкої маси.
Форму (25 х 30 см.) змащую вершковим маслом та посипаю сухарями. На терці натираю 1 частину шоколадного тіста. Виливаю усю сирну масу.
Поверх сирної маси натираю 2 кусок тіста. Рівномірно розподіляю по усій формі. Випікаю сирник у розігрітій духовці до 180 градусів, приблизно 1 годину. Готовність перевіряю спажкою.
Чекаю поки трішки охолоне та дістаю із форми. Смачного!