Цікаве

Салат з буряків по-новому: дуже смачний і невитратний рецепт

Що нам знадобиться для приготування салату з буряка:

  • Буряк – 1 штука;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Яйце – 1 штука;
  • Чорнослив – 10 штук;
  • Майонез – 2 столові ложки
  • Горіхи – 20 грам.

Приготування:

1. Насамперед буряки потрібно запекти у фользі чи в рукаві для запікання до готовності. Остудити і натерти на середній тертушці.

Чому саме запекти? Та тому що саме таким способом він виходить менш вологим та ароматнішим. У цьому головна “фішка” салату.

2. Яйце відварити в круту, натерти на дрібній тертці і ретельно змішати з буряком.

3. Видавити 1 зубчик часнику або натерти на дрібній тертці до пюре. Добре перемішуємо.

4. Чорнослив попередньо потрібно замочити у гарячій воді, після чого нарізати тонкими смужками.

5. Усі інгредієнти змішуємо із майонезом.

6. Грецькі  горіхи потрібно добре промити і злегка обсушити на сковороді. Далі за допомогою качалки чи ножа подрібнити їх. Але не зовсім дрібно, щоб залишилися крупні шматочки.

Подаємо салат порційно, у невеликих креманках чи салатниках. Прикрасити салат можна свіжою зеленню та горішками.

Back to top button