Цікаве

Саакашвілі вперше публічно визнав, що має позашлюбну дитину

Імені матері своєї доньки він не назвав, але раніше ЗМІ повідомляли, що відома грузинська співачка Софо Ніжарадзе (36 років), яка зараз мешкає у США, народила доньку, яку назвали Еліс-Марія

Колишній президент Грузії та громадянин України Міхеіл Саакашвілі, який перебуває у в’язниці в Руставі, вперше публічно визнав, що має маленьку доньку.

Про це інформує 1News.

“Це перший Новий рік, який я зустрічаю у в’язниці, але це і перший Новий рік, коли на екрані телевізора у новорічному концерті на каналі “Мтаварі архі” з’явиться найменша учасниця разом зі своєю мамою – Еліс-Марія Саакашвілі, моя найулюбленіша дівчинка та наймолодша дочка”, – ідеться на сторінці експрезидента у Фейсбуку.

Фотографія, якою Саакашвілі проілюстрував свій допис

Імені матері своєї доньки він не назвав, але раніше ЗМІ повідомляли, що відома грузинська співачка Софо Ніжарадзе (36 років), яка зараз мешкає у США, народила доньку, яку назвали Еліс-Марія.

Також преса повідомляла, що 2014 року Саакашвілі придбав у Нью-Йорку квартиру вартістю 2 млн доларів для своєї давньої знайомої Софо Ніжарадзе.

Раніше цього року, вже перебуваючи за ґратами, грузинський експрезидент зробив інше зізнання – про те, що перебуває у стосунках з депутаткою української Верховної Ради Єлизаветою Ясько (31 рік).

Офіційно 54-річний Саакашвілі одружений з Сандрою Рулофс (52 роки), з якою має двох синів.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button