Цікаве

Ryanair запустить нові рейси з Києва до Стокгольма та на грецький острів: яка буде ціна

Компанія Ryanair, один із найбільших лоукостерів Європи, запустить два нові маршрути з київського аеропорту “Бориспіль”. Один із них – у Стокгольм (столиця Швеції), а другий – на грецький острів Керкіра (Корфу).

Про це пише 1News. У Стокгольм із Києва перший літак вилетить 29 березня 2022 року. Рейс обслуговуватимуть двічі на тиждень – у вівторок та у суботу.

Мінімальна вартість квитка в один бік у квітні-травні становитиме від 40 до 50 євро. Йдеться про подорож із ручною поклажею 40х25х20 см.

Стокгольм

Рейс на острів Керкіра буде запущено вже влітку – 7 червня 2020 року. Він буде здійснюватись раз на тиждень – у вівторок. Найдешевший квиток в один бік коштуватиме 70-100 євро.

Острів Корфу

 

Видання попередило: розклад вильотів може змінитися через поточну ситуацію у світі, пов’язану з поширенням коронавірусної хвороби. Ба більше, авіакомпанія взагалі може скасувати рейси, якщо країна вирішить закрити кордони.

Також може виникнути ситуація, коли рейс буде виконано, але через обмеження на в’їзд пасажир не зможе скористатися купленим квитком.

Джерело: avianews

Back to top button