Цікаве

Розвідка США представила доповідь про НЛО

Американська розвідка вважає, що НЛО можуть бути викликом для національної безпеки США, передає 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

В американській газеті The New York Times на початку червня було опубліковано повідомлення з посиланням на джерела в адміністрації США, що спецслужби не знайшли свідчень того, що аномальні атмосферні явища, які в останні роки спостерігалися льотчиками американських ВМС, можуть бути пов’язані з інопланетними космічними кораблями, проте владу країни це не переконало.

І ось в 25 червня опубліковано доповідь, в якій йдеться: “НЛО можуть бути викликом для національної безпеки США. Стурбованість в основному викликає те, що льотчики мають справу з усе більш завантаженим повітряним простором”. Про це повідомляє РІА Новини.

При цьому передбачається, що НЛО можуть являти собою платформи збору інформації іноземними противниками. Також вони можуть загрожувати нацбезпеці США, «якщо є свідчення, що потенційно противник розробив проривну або революційну технологію».

У доповіді згадується про 144 випадки передбачуваного спостереження за НЛО, пояснення яким не знайдено. На думку розвідки США, деякі з об’єктів, ймовірно, рухалися всупереч відомим законам аеродинаміки. Щоб зробити якісь наукові висновки щодо цих явищ, потрібно більше часу і коштів, а також більш системний підхід.

При цьому Пентагон не виявив доказів того, що НЛО були просунутими технологіями ймовірних земних супротивників, однак це можливо. Акцентується увага на тому, що вивчення цієї проблеми може бути ускладнено через соціокультурні стереотипи і недоліки технологій спостереження. Як вказується в документі, необхідні «послідовна консолідація повідомлень по всьому федеральному уряду, стандартизовані методи звітності, поліпшення збору інформації та аналізу, а також налагоджений процес перевірки всіх подібних повідомлень».

 

 

 

 

Back to top button