Цікаве

Розпочніть Новий рік правильно: чек-лист, який треба виконати в січні

Новий рік відсвяткували, а що робити далі – не знаєте? 1News розповідає про 7 пунктів, які треба виконати в січні. Повірте, місяць буде активним та незабутнім, якщо запишете наші ідеї собі в чек-лист та поставите галочки в кінці січня біля запланованих справ.

Зробіть перші кроки до цілей 2022-року

І не кажіть, що не писали чек-лист планів на 2022 рік. У січні розпочніть їх виконувати, щоб після 6 місяців побачити результат, а через 12 – похвалити себе та радіти успіху. Час пішов!

Перегляньте улюблені новорічні фільми

Справи та цілі на 2022 рік – важливі, але й фільми ніхто не скасовував. Перегляньте бажані стрічки, які асоціюються у вас з дитинством, зробіть гарячий шоколад, щоб миттю “телепортуватися” в час, коли ви не знали, що таке дедлайни. Бо єдине складне завдання було – заснути вчасно та не посваритися з молодшим братом чи сестрою.

Приділіть час рідним

Під час новорічної метушні не забудьте відпочити та провести незабутньо час з рідними. Відправтеся разом в кінотеатр, на прогулянку парком чи влаштуйте чаювання вдома з пряниками, які самі приготуєте. Ви маєте можливість наздогнати те, що прогаяли, коли перепрацьовували та намагалися догодити босу.

Заплануйте відпочинок в Україні з друзями

Як щодо вікенду в Буковелі чи Львові з друзями? Подумайте про спільну поїздку завчасно, сформуйте план подорожі та насолодіться спільним часопроведенням в новорічній атмосфері. Якщо орендуєте модний пентхаус в горах, де буде камін та візьмете настільні ігри, то маєте шанс провести незабутньо вихідні. Повірте, ви запам’ятаєте їх на все життя.

Залиште час для розвитку

Тусовки тусовками, але й про власний розвиток не варто забувати. Після посиденьок з друзями та рідними, поверніться в режим “апгрейду”. Купіть книгу, яку давно хотіли прочитати чи курси, які тиждень стоять в онлайн-кошику та чекають, поки ви їх придбаєте. Досить відкладати – дійте!

Зробіть тематичну вечірку вдома

Знаємо, що бари, ресторани, кафе та кінотеатри вам набриднуть. Пропонуєте зробити власну тематичну вечірку вдома з запрошеннями, меню та дрес-кодом. Як вам таке? Наголосіть друзям, щоб без гарного настрою та чудернацьких костюмів не приходили.

Відмовтеся від соціальних мереж на декілька днів

Пригадайте своє безтурботне дитинство, де не було телефонів. Ви з друзями збиралися на вулиці та мріяли про лапатий сніг, щоб пограти в сніжки та покататися на санчатах. Ви й подумати не могли, що наступне покоління обере дивитися ТікТок замість олдскульних зимових активностей. Відмовтеся від соціальних мереж на декілька днів, щоб абстрагуватися від рутини.

Джерело: Сьогодні

Back to top button