Цікаве

Розірвана губа і вибиті зуби: відома співачка знепритомніла на зйомках мюзикла (фото)

Українська співачка NAVKA (Марина Тимофійчук) після зйомок мюзиклу «Меч єдиності» в Одесі втратила свідомість і вдарилася обличчям об каміння. Як наслідок — вибиті зуби і розірвана губа.

Подробиці неприємного інциденту NAVKA розповіла на своїй сторінці в Instagram.

«Втратила після зйомок свідомість і впала на камінь зубами… Через годину ридань, повних долонь крові, і повного рота зубів, які плавали серед крові, — ніхто так і не виконав мого прохання і не розбудив мене, а я ж так сподівалась, що це лише сон. Але цей жах виявився реальністю…», — розповіла співачка.

Вона також поскаржилася на чергових лікарів одеської лікарні, які, на думку Марини, недбало поставилися до своєї роботи. Через це їй довелося перешивати губу, в процесі чого з неї дістали ще кілька шматочків зубів.

«Мені перешили губу. Бо в Одеській лікарні №11, куди мене привезла швидка, «лікарі» зашили губу, як фаршировану качку і забули в ній 2 шматочка зуба. Коли новий хірург знаходив шматочки зубів, я зрозуміла, чому чергова лікарка Одеської лікарні №11 не дозволила режисеру Денису Захарову бути присуинім при зшиванні. Озвучена причина: може налякатись і втратити свідомість, а також відсутність бахіл. Думаю, «лікарка» боялась, що він втратить свідомість, побачивши пофігізм двох «чергових»… А ще криво зшиту губу покрили зеленкою, — мабуть, щоб тяжко було зрозуміти, що там нашито», — пише співачка.

Вона також зазначила, що кожен на своєму місці повинен відповідально виконував свою роботу. Попри інцидент, NAVKA зазначила, що не зупинила зйомки мюзиклу.

Як повідомляв , раніше співачка NAVKA показала наслідки підриву Каховської ГЕС. За її словами, відео з підтопленням було знято з позицій підрозділу її чоловіка, який воює у Херсонській області.

Back to top button