Цікаве

ROG Ally – ідеальний новорічний подарунок для геймерівРеклама

ROG Ally – ідеальний новорічний подарунок для геймерів

Фото: надане рекламодавцем

Захопливий геймплей завжди з вами! ROG Ally – портативна ігрова консоль – стане відмінним спутником для тих користувачів, які завжди хочуть мати поруч свою колекцію улюблених ігор.

Не пропустіть шанс придбати цей надзвичайно потужний і стильний гаджет за особливою “різдвяною” ціною 29 999 гривень за максимальну версію Extreme.

Чарівний дизайн

Портативна ігрова консоль ROG Ally відрізняється стильним і практичним дизайном, що гарантує комфортну гру. Вишуканий корпус і вага всього 608 г роблять цей пристрій ідеальним для тривалих ігрових сесій, а завдяки компактним розмірам його так легко переносити. ROG Ally – справжня перлина в лінійці потужних ігрових машин ROG.

 

Енергії вистачить на все

В максимальній конфігурації ROG Ally оснащений процесором AMD Ryzen Z1 Extreme з графічним ядром RDNA 3 і пропонує найсучасніші технології для комфортної гри. Навіть у найвимогливіших іграх ви відчуєте потужність восьми ядер із підтримкою 16 потоків і графічної продуктивності до 8,6 терафлопс. Крім того, ця ігрова консоль має 16 ГБ високошвидкісної пам’яті LPDDR5 з частотою 6400 МГц, твердотільний накопичувач місткістю 512 ГБ з інтерфейсом PCIe Gen 4 і слот для швидкісних карт пам’яті microSD стандарту UHS-II. А модуль Wi-Fi 6E забезпечує надійне з’єднання навіть у перевантажених мережах.

 

Повне занурення

ROG Ally дарує неймовірно високу якість графіки в кожному кадрі, адже оснащена 7-дюймовим сенсорним дисплеєм із роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення 120 Гц. Технологія AMD FreeSync Premium забезпечує неперевершений досвід гри без жодних розривів кадрів. Більше того, дисплей здатен відтворювати 100% відтінків колірного простору sRGB – це означає, що ігровий контент виглядатиме на ньому саме так, як задумано розробниками ігор. А максимальна яскравість сягає 500 кд/м2, тож зображення буде чітким навіть на сонці. Сенсорний екран захищений від повсякденного зносу міцним склом Corning Gorilla Glass Victus, а отже, його первинний вигляд збережеться надовго.

Універсальність в дії

Ви можете миттєво перетворити ROG Ally на потужну консоль для гри в компанії, під’єднавши її до телевізора і підключивши кілька ігрових контролерів. Або ж під’єднайте до неї графічну док-станцію XG Mobile, що може містити відеокарту до NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, монітор, мишу та клавіатуру, – і пориньте в кіберспортивні ігри чи сучасні ігри у форматі 4K. А ще завдяки своїй портативності ROG Ally – це не лише домашня ігрова консоль, а й ідеальний супутник для гри в дорозі.

Підтримка Windows 11 дозволяє грати в будь-які ігри з величезної бібліотеки від різних платформ: Steam, PC Game Pass, EA App, GOG Galaxy 2.0, Epic Games та інших. А завдяки тримісячній передплаті Xbox Game Pass ви отримуєте миттєвий доступ до бібліотеки ігор Xbox одразу після розпакування.

 

Поспішайте, адже ігрова консоль ROG Ally з процесором Ryzen Z1 Extreme, 16 ГБ пам’яті і 512-гігабайтним накопичувачем та офіційною гарантією доступна за спеціальною ціною 29 999 гривень лише до 31 грудня 2023 року.

Ласкаво просимо до унікального світу ігор, де портативність і потужність створюють одне ціле!

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button