Цікаве

Робимо домашню вечірку на Хелловін як в Америці: чеклист

Спойлер: друзі оцінять атмосферу вечірки до Хелловіну, який святкують вночі проти 1 листопада. Буде страшно, адже антураж нагадає фільми жахів, гарантує 1News.

Розпочніть із запрошень

Вечірка на Геловін – це сам не весілля з милими запрошеннями в рожевій гамі. Але під час підготовки до химерного івенту тематичні листівки також не завадять. Перше враження друзів про вашу вечірку залежить від дизайну запрошень.

Оберіть дизайн листівок, який доповнюватиме тематику вечірки. Як щодо зображень павуків, примар чи героїв з горорів?

 

Хочете креативніший варіант? Забудьте про формат листівок.Скористайтеся маленькими коробками та покладіть всередину те, що буде асоціюватися з вашим івентом. Один з варіантів – половина пальця. Додайте червоної фарби, щоб було реалістичніше. Як вам ідея?

 

У запрошенні також вкажіть час збору гостей та тематику костюмів. Не забудьте про хештег, який ваші друзі будуть додатково використовувати для опису фото з вечірки в Instagram.

Потурбуйтеся про геловінський декор удома

Костюми костюмами, але без химерної атмосфери на вечірці ніяк. Без відповідного антуражу гості не зрозуміють, що вони тут роблять і для чого вдягнули костюми та купили штучну кров у тюбику.

Прикрасіть вхідні двері. Обабіч них покладіть гарбузи, деякі розмалюйте в різний колір та зробіть ліхтар Джека зі свічкою. Скористайтеся також відьомськими капелюхами чи тематичними наклейками.

 

Далі – коридор. У цій частині дому гість зануриться в атмосферу свята. Антураж має нагадати йому американські типові фільми про Геловін.

 

Одна з ідей – це повісити павутиння на світильник, розмістити ліхтарики та вирізати креативно гарбузи. На стіну прикріпіть павуків чи примар. І доповніть атмосферу свічками.

І, звісно, вітальня, де буде основний прийом зі смаколиками та музичними сетами. Тут потурбуйтеся про потрібне освітлення: що темніше – то краще. Рекомендуємо скористатися лише свічками та гірляндами.

Джерело: Сьогодні
Back to top button