Цікаве

Роберт Де Ніро зарікається ніколи не грати роль Трампа

Якщо хтось запропонує йому коли-небудь зіграти Трампа, то відповідь на це буде одна: "Ніколи", - переконує голлівудська знаменитість

Зірковий голлівудський кіноактор Роберт Де Ніро визнав, що ніколи не зможе зіграти президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє 1NEWS.

“До кожного образу, якого граю, я завжди відчуваю бодай якусь емпатію”, – каже кінозірка.

За словами Роберта Де Ніро, перш ніж увійти в роль, він намагається розглянути образ свого майбутнього героя з усіх боків, поки не знайде в ньому те, що могло б поєднати його на рівні емоцій з цим образом.

“Щодо Трампа, то я щодня роблю повторну спробу виявити бодай дещицю того, що могло б викликати в мене якусь емпатію. Але мені не вдається. Це неможливо. Трамп для мене був і залишається вкрай несимпатичним”, – розповів Де Ніро.

Якщо хтось запропонує йому коли-небудь зіграти Трампа, то відповідь на це буде одна: “Ніколи”, – переконує голлівудська знаменитість.

Роберт де Ніро раніше не раз відкрито виступав проти президента США Дональда Трампа. Приміром, у червні 2018 року Де Ніро публічно образив Трампа на сцені під час вручення театральної премії “Тоні”.

Крім того, на погляд Де Ніро, Трамп становить небезпеку для США, демократії та багатьох цінностей, котрі важливі для американців. “Він цілком аморальний”, – запевнив Роберт Де Ніро, наголосивши, що Америка потребує іншого політичного лідера, спроможного знову об’єднати людей.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button