Цікаве

Режисер Чарльз Бенд створить фільм Барбенгеймер

Режисер Чарльз Бенд створить фільм Барбенгеймер

Фото: Скріншот
фільм Барбенгеймер

Сценарій комедійної стрічки вже готовий, а її зйомки мають стартувати наступного року. Його буде трохи менш ніж $1 млн.

Режисер Чарльз Бенд, відомий тим, що знімає швидкі і дешеві фільми, оголосив про створення фільму під назвою Барбенгеймер. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Кінематографіст зазначає, що його майбутній повнометражний фільм – це безсоромна спроба скористатися успіхом Барбі Грети Гервіг і Оппенгеймера Крістофера Нолана, але це також чудова можливість розважитися, об’єднавши два дуже різних фільми.

“Це на 100 відсотків правда. Але це також можливість отримати задоволення від дивного поєднання цих двох фільмів і поєднання атмосфери Барбі та темряви Оппенгеймера. Ви змішуєте все разом, і у вас є така можливість для чорного гумору”, – прокоментував Бенд свій майбутній фільм.

Відомо, що Барбенгеймер розповість про доктора Бембі Джей Барбенгаймер, геніальну ляльку-науковця, яка покидає Доллтопію, – світінескінченного літа і пляжних вечірок, та свого хлопця Твінка Доллмана заради реального світу, адже дізналась про жорстоке поводження дітей із ляльками. Коли вона особисто бачить жорстокість, то перетворює свою лють на роботу і вирішує створити ядерну бомбу, щоб знищити їх.

Раніше повідомлялося, що американська пригодницька фентезійна комедія режисерки Ґрети Ґервіґ стала найкасовішим фільмом 2023 року. 

Оппенгеймер став найкасовішим байопіком в історії

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button