Цікаве

Ретроградний Меркурій 2020: що не можна робити

17 лютого розпочинається період ретроградного Меркурія. Астрологи вважають, що це період ускладнених комунікацій і поганої передачі інформації. Більш докладно про те, що таке ретроградний Меркурій і чим він небезпечний, розповідає 1News.

Період ретроградного Меркурія – це явище, коли спостерігачу з Землі здається, що планета Меркурій починає рухатися в протилежному напрямку щодо Землі. Астрологи вважають, що цей період впливає на всі сфери життя.

Символічно Меркурій пов’язаний з передачею та обміном інформацією, мисленням, комунікаціями. А тому займатися розвитком нових проєктів в цей час буде непросто. Чимало з уже початих справ опиняться у стані застою, в багатьох випадках завершувати почате і зберігати отриманий результат з незалежних причин буде неможливо. У цей період ускладнені будь-яке транспортування, частіше, ніж зазвичай, трапляються дорожньо-транспортні пригоди. Комп’ютери, програмне забезпечення, будь-яка оргтехніка частіше виходять з ладу.

Меркурій, через своє близьке сусідство з Сонцем, частіше за інших виявляється ретроградним. У 2020 році Меркурій робить три цикли ретроградного руху.

  • З 17 лютого по 10 березня 2020-го;
  • З 18 червня по 12 липня 2020-го;
  • З 14 жовтня по 3 листопада 2020-го.

Оскільки ретро-Меркурій у 2020 році рухається в зворотному напрямку переважно через знаки Води, які пов’язані з емоціями, це час міг би бути корисним для аналізу емоційного стану. Швидше за все, якісь обставини минулого знову дадуть про себе знати та викличуть емоційні реакції.

У ці періоди мислення відрізняється глибиною, так що ви здатні визначити патерни поведінки, які необхідно подолати, а також розробити стратегії, що дозволяють від них відмовитися.

Також це несприятливий час для початку ведення серйозних переговорів, укладення будь-яких угод, контрактів, відряджень, влаштування на роботу, зміни виду діяльності, початку нових проєктів. Зроблені в цей час висновки, найімовірніше, вимагатимуть повторного розгляду і переосмислення. Спілкування утруднене. Перешкоди, відставання, труднощі з оформленням документів, неузгодженості, плутанина, затримки платежів заважають ефективному веденню справ.

Ретроградний Меркурій-2020: що не можна робити

  • Цей період не підходить для започаткування нових проєктів. Їх буде складніше просунути, виникнуть перешкоди чи затримки. Краще почекати, поки Меркурій знову стане директним, тобто буде рухатися вперед.
  • Підписання важливих договорів, контрактів. Якщо ви все ж повинні це зробити, ретельно перевірте всі деталі.
  • Прийняття важливих рішень. Цілком можливо, що ви поміняєте свою думку після закінчення цього періоду або згодом отримаєте інформацію, завдяки якій усвідомлюєте, що вибрали не найкращий варіант.
  • Значущі покупки. Згодом можуть виявитися дефекти, або ви виявите, що річ вам не підходить, не потрібна тощо. Особливо небажано купувати в цей час комп’ютерну та офісну техніку, засоби зв’язку.
  • Проведення маркетингових, рекламних та PR заходів, особливо в тому випадку, якщо вони включають розсилку будь-яких матеріалів. Ви отримаєте невисоку віддачу від заходу або зіткнетеся з необхідністю вносити зміни, що виявиться в останню хвилину. Можуть бути скасування зустрічей, запізнення або виявиться, що вас неправильно зрозуміли з важливого питання.
  • Вплив цієї планети впливає на комп’ютери, засоби зв’язку, технологічні ситуації. Можуть частіше відбуватися комп’ютерні збої, траплятися проблеми зі зв’язком. Багато хто з нас проводять біля комп’ютера тривалий час, робота підприємств все більше стає залежною від комп’ютерів і засобів комунікацій. Тому необхідно враховувати такий вплив ретроградного Меркурія, наприклад, робити резервне копіювання інформації.

 

Джерело: Сьогодні

Back to top button