Цікаве

Ретроградна Венера: як впливатиме на людей в кінці липня

Меркурій вже тиждень, як перестав бути ретроградним, а тепер на арену вийшла Венера, яка обіцяє інтригуюче закінчення липня. Який вплив вона матиме на стосунки та фінансові справи, розповіла астролог Наталя Анісімова. Вона написала, як квадрат Венери і Нептуна впливає на життя людей, передає 1News.

Венера відповідає за фінансові питання, стосунки, процедури краси і модні штучки, каже Наталя. І коли з нею щось трапляється на небі, накладається своєрідний відбиток на все, за що вона відповідає.

Вплив Венери на стосунки та фінанси

Квадрат Венери і Нептуна – це досить напружений аспект, який створює ілюзії, зради, емоційні труднощі, ідеалізацію.

Вплив Венери на стосунки ⠀

Ділове партнерство зараз укладати астролог не рекомендує. Тому що воно не особливо може бути вигідним, договір може не дотримуватися або містити нездійсненні марення.

“Працевлаштування сюди не відноситься, це інші планети”, – зазначила Анісімова.

При цьому в романтичних стосунках вас може здолати така собі закоханість, чарівність, ідеалізація партнера. Особливо, якщо знайомство сталося по переписці і партнер знаходиться далеко. Може здаватися, що він принц, якого ви чекали все життя.

Астролог радить почекати два тижні, тому що принц може стати гарбузом, а принцес може виявитися дві.

Тим, хто вже перебуває у стосунках, раптом може здатися вельми чарівним бажання завести роман на стороні. Але астролог застерігає про неприємні наслідки не тільки психологічного характеру, а й в плані здоров’я – в цей період підвищується ризик венеричних захворювань і різних інфекцій. Тому намагайтеся зберігати розум. ⠀

“Можуть несподіваним фіналом розвернутися любовні ситуації квітня і травня”, – підмітила астролог.

Вплив Венери на фінанси

Венера дуже любить витрачати гроші на все красиве і дурманне. Особливо зараз – в період загострення. Але при цьому, вона не може порахувати дебет з кредитом. В результаті – ви можете втратити велику суму грошей.

Астролог радить в серйозні фінансові проекти поки краще не вплутуватися. А всі потрібні платежі краще зробити відразу.

Напружені аспекти – величезне джерело стислої енергії, який не можна ігнорувати, тому що це породжує неприємності. А якщо їх опрацювати, то вони відкриють вам двері до нових можливостей. Є й приємна новина – вже з початку серпня Венера повернеться до свого попереднього стану і напруга піде.

Джерело: астролог Наталя Анісімова. На своїй сторінці в Instagram

Back to top button