Цікаве

Решетнік розвіяв думки про «ідеальні стосунки» з дружиною

Один з найвідоміших телеведучих України Григорій Решетнік показав нове сімейне відео. На ньому ведучий романтичних шоу “Холостяк” і “Холостячка” продемонстрував інший бік стосунків зі своєю дружиною Христиною, які багато хто вважає ідеальними.

Відповідним відео Григорій Решетнік поділився на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нове сімейне відео Григорія Решетніка

На офіційній сторінці українського телеведучого з’явилося нове сімейне відео, на якому він показав себе разом з дружиною Христиною. Григорій вирішив продемонструвати інший бік стосунків з коханою, які багато людей вважають ідеальними.

На кадрах Христина чепуриться на камеру, поправляючи свою сукню, після чого з’являється сам Григорій. Спочатку чоловік цікавиться, де зникала його дружина, а потім незадоволено питає, хто подбає про дітей. Після того, як жінка сказала, що це буде саме її чоловік, він обурився і пішов з психами.

“Не ідеальні Решетніки, ну як ці відео потрапляють до мережі, ми досі не знаємо”, — написав в описі під відео ведучий “Холостяка”.

Реакція мережі на відео Григорія Решетніка

Після того, як підписники українського телеведучого подивилися це відео, вони почали його обговорювати. Зокрема, користувачі мережі Instagram залишили свою думку в коментарях під кадрами.

  • Гріня заслуговує на “Оскара” за кращу другорядну роль
  • Чепуріться так перед тим, як будете чоловіка відправляти на передову
  • Немає ідеальних сімей) Але ви кумедні, і діти у вас класні
  • Чесно кажучи, не дуже приємна енергетика від відео, набагато приємніше, коли від вашої родини виходить кохання

Стосунки Григорія і Христини Решетнік

Український телеведучий познайомився зі своєю майбутньою дружиною на знімальному майданчику, де між ними одразу ж спалахнули почуття. Григорій і Христина одружилися у 2010 році і сьогодні виховують трьох синів — Дмитра, Івана і Олександра. Не секрет, що їхня пара вважається справжнім прикладом міцного кохання і поваги.

Джерело lady.kyiv.ua

No Newer Articles

Back to top button