Цікаве

Рассел Кроу хоче купити один із найстаріших пабів Сіднея

Рассел Кроу збирається купити один із найстаріших пабів Сіднея і зберегти його унікальну атмосферу. Про це пише Daily Mail.

Зірка фільму «Гладіатор» зацікавився купівлею одного з останніх класичних кутових сіднейських пабів. Він розповідав, що буквально закохався в нього ще багато років тому. І тепер провів довгі переговори з власницею Маргарет Харгрівз і трьома її дочками.

Лауреат премії «Оскар» попросив усіх членів сім’ї власниці бути присутніми, щоб він міг зробити найпереконливішу пропозицію щодо купівлі, вартість якої оцінюють у понад 12 мільйонів доларів.

Крім пабу, який розташований на першому поверсі, у будівлі також є невеликий готель і приватні кабінети.

Один свідок описав реакцію завсідників на появу Кроу: «Вони просто відступили і сказали: «Якого біса?». Тож можна сказати, що поява актора викликала фурор.

«Шекспір», або «Шейки», як ласкаво називають паб, є одним із найвідоміших у Сіднеї та вперше відчинив свої двері 1879 року.

Він розташований приблизно за 300 метрів від центрального залізничного вокзалу, по дорозі до Сіднейського стадіону для гри в крикет і стадіону «Альянц».

Завдяки такій позиції «Шекспір» довгий час був улюбленим місцем для прихильників Південного Сіднея, клубу ліги регбі, який належить Кроу, а також команди Сідней Суонс з АФЛ.

У різний час його відвідували такі зірки, як Мел Гібсон, Джеффрі Раш, Роуз Бірн, а також зірки спорту, поліцейські і навіть гангстери.

Паб розташований навпроти одного з найвідоміших житлових будинків Сіднея, маєтку Норткотт, або, як його частіше називають, «Вежі самогубців».

1990 року параноїдальний шизофренік Пол Ентоні Еверс застрелив п’ятьох людей із помпової рушниці 12-го калібру під час заворушень на іншому боці вулиці.

Нинішня власниця пабу, Маргарет Гаргрівс, володіла ним протягом 45 років. Багато років вона жила нагорі з чоловіком і доньками.

У перший день володіння пабом вона заробила 69 доларів.

Back to top button