Цікаве

Письменниця з України поділилася з британськими читачами проектами, які вдається реалізувати на підтримку українців

У новому спеціальному випуску британського журналу OCA People 2022 присвяченому найвидатнішим творчим дiячам Євразії було опубліковано інтерв’ю письменниці з України Тетяни Жукової, де вона поділилася своїми творчими та благодійними проектами, які вдається реалізувати в умовах війни.

OCA People – щорічний спеціальний випуск журналу OCA, в якому видаються сучасні визначні творчі та активні особи Євразії, які досягли успіхів у різних сферах діяльності.

Щороку до журналу потрапляють лише найвидатніші особи з різних куточків планети. Цього року до списку потрапила письменниця з України Тетяна Жукова.

Тетяна Жукова – українка, народилася та виросла в Одесі. Останні 10 років працює у сфері управління персоналом.

З 2021 року аспірант Одеського державного економічного університету.

В даний час у зв’язку з війною в Україні я проводжу дослідження в галузі управління персоналом в умовах війни: українці працюють віддалено, ховаючись у підвалах від вибухів, або переїжджають на нове місце проживання, продовжуючи виконувати бізнес-завдання. Я шукаю міжнародних партнерів, університети чи дослідницькі фонди, яким цікава ця тема, щоб проводити подальші спільні дослідження та знаходити рішення для допомоги людям” – ділиться Тетяна зі своїми читачами.

Подібна співдружність видатних письменників з країн Євразії та британського журналу дозволяє привернути увагу іноземної спільноти до подій в Україні та сприяє залученню людей для співпраці та вирішення глобальних проблем.

Онлайн-версія інтерв’ю доступна тут.

Back to top button