Цікаве

Привітання з днем Андрія Первозваного 2019 в прозі, листівки і картинки

13 грудня відзначаємо день Андрія Первозваного 2019. Святий Андрій – один з 12 апостолів Ісуса Христа. Він був першим, хто пішов за Спасителем. 1News розповідає найцікавіші поздоровлення зі святом, листівки, картинки та побажання в прозі.

Привітання з днем Андрія Первозваного 2019 у прозі

Вітаємо з Днем Андрія Первозваного, який жив і страждав в ім’я віри. Побажаємо ж усім Андріям бути наполегливими в досягненні своїх цілей і вірними своїм принципам, поглядам як апостол, ім’ям якого вони названі.

***
У День Андрія Первозваного від щирого серця хочу побажати щасливого життя, багато сил і міцної віри, невтомного бажання творити добро і допомагати нужденним, не відступати від своїх цілей і прагнень, осягати любов рідних та опромінювати цей світ добротою душі.

***
У День Андрія Первозваного хочу побажати, щоб в кожному з нас був такий же сильний дух і міцна віра, як була колись в душі апостола, щоб Бог висвітлював життєвий шлях і дарував світлу надію, щоб щедрість душі і милосердя завжди приводили до благодаті і щастя.

***
Бажаю, щоб День Андрія Первозваного був наповнений тільки добром! Нехай Святий Андрій пошле тобі багато сил, віру в себе і удачу! Бажаю тобі світла в душі, гармонії і вічного відчуття щастя!

***
Вітаю тебе, Андрію. Бажаю в житті триматися сміливіше, йти твердим і праведним шляхом, прокладаючи собі дорогу чистим серцем. Нехай твій покровитель – Андрій Первозваний стане помічником у будь-якій справі. Допоможе домогтися успіху і благополуччя, досягти поставлених цілей.

***
Вітаю з днем Андрія Первозваного і від душі бажаю сил, мудрості, наполегливості, віри в себе і постійного прагнення тільки до перемоги. Нехай на серці не буде прохолоди, нехай в житті завжди горить вогник любові та мужності.

Джерело: Сьогодні

Back to top button