Цікаве

Принц Гаррі всерйоз непокоїться через Кейт Міддлтон

Молодший син короля Чарльза ІІІ звинувачував папараці в смерті своєї матері, принцеси Діани. Тепер пильна увага прикута до дружини його брата.

Принц Гаррі переймається про те, що преса активно оточує Кейт Міддлтон. Про це пише Page Six. Менший брат принца Вільяма, за словами інсайдерів, всерйоз занепокоївся станом принцеси Уельської після низки гучних заголовків у ЗМІ і її таємничого відходу від публічного життя. Але джерело також зазначило, що герцог Сассекський вважає, що «будь-який натяк на скандал є неправдою».

Стосунки принца Гаррі з принцом Вільямом були напруженими, і вони детально описані в мемуарах меншого сина короля Великої Британії «Запасний». Зокрема, повідомлялося про бійку між братами та непорозуміння між Кейт та Меган.

У 2020 році Сассекські склали королівські обовʼязки та перебралися до США. З тих пір Гаррі доволі рідко бачиться зі своїми королівськими родичами. Наприклад, на похороні бабусі, королеви Єлизавети ІІ у вересні 2022, чи коронації батька Чарльза у травні 2023.

Джерело dailynews.kyiv.ua

No Newer Articles

Back to top button