Цікаве

Принц Чарльз відмовився зустрічатися з принцом Гаррі під час його приїзду до Лондона: що відомо

1 липня в Лондоні відбудеться відкриття статуї принцеси Діани – захід приурочений до 60-річчя від дня її народження. З цієї нагоди королівська сім’я знову збереться разом. Буде присутній на заході і принц Гаррі, який зовсім нещодавно став батьком вдруге.

За інформацією інсайдерів, не всі члени королівської сім’ї раді візиту герцога Сассекського. Наприклад, батько Гаррі принц Чарльз не збирається зустрічатися з ним. У нього запланована поїздка до Шотландії, яку він не збирається скасовувати, передає 1News.

“Чарльз абсолютно ясно дав зрозуміти, що зустрічі не буде, тому що він збирається до Шотландії. Розмова між ними трьома (принцом Чарльзом і синами) не запланована”, – розповіло джерело.

 

Принц Чарльз, принц Гаррі і Меган Маркл

 

Як повідомив інсайдер, принци Гаррі та Вільям з’являться на заході разом і навіть постараються встановити “тимчасове перемир’я” в пам’ять про матір.

Нагадаємо, в ЗМІ не перший день обговорюють напружені стосунки принца Гаррі зі старшим братом. Зовсім нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація, що принц Вільям відреагував на скарги співробітників Кенсингтонського палацу, які поскаржилися на Меган Маркл, звинувативши її в грубому поводженні і знущаннях.

“Він був у жаху від того, що йому розповіли про передбачувану поведінку Меган, і він хотів почути, що скаже Гаррі. Розбірки між братами були запеклими і лютими”, – розповів історик в новій книзі про відносини синів принцеси Діани і принца Чарльза.

Після того, що сталося, Вільям зажадав, щоб брат з дружиною поїхали з Кенсінгтонського палацу. У свою чергу Гаррі не міг змиритися з тим, що Вільям вірить прислузі, а не йому.

Джерело: The Sun

Back to top button