Цікаве

Прогресивний учитель або як ефективно підвищувати кваліфікацію

Як вчителям підвищувати свою кваліфікацію онлайн?

Чому педагоги мають систематично підвищувати кваліфікацію? Щоби завжди бути на висоті! Адже складно уявити успішного спеціаліста без актуальних знань. А що допоможе завжди бути в курсі новинок в освіті? Безперервне навчання, модернізація наявних навичок та набуття нових, більш ефективних. На щастя, на сьогодні є чимало онлайн- та офлайн-ресурсів, тренінгів, семінарів, майстер-класів, курсів абощо, які надають такі послуги. З-поміж них педагоги можуть обрати для себе найзручніший та найефективніший варіант.

Чи знали ви, що навіть короткотермінові курси підвищення кваліфікації вчителів здатні кардинально змінити підхід до педагогіки? Переконайтеся в цьому на власному досвіді, навчаючися на одній з онлайн-платформ, яка допомагає учительству моніторити та вивчати тренди в освіті. Йдеться про проєкт «На Урок». Тут ви знайдете численні статті, курси, конференції та вебінари на різноманітні теми: від упровадження в процес навчання інноваційних технологій до застосування психологічних прийомів для мотивації учнів.

Чому варто підвищувати кваліфікацію на порталі «На Урок»

Стати педагогом – означає зануритися в цікаве життя, яке дає можливість постійно зростати як особистість, так і професійно. Так, це непросто, адже вчителю доводиться не лише постійно розвиватися, а й чудово розбиратися в дитячій психології. Як проєкт «На Урок» може допомогти освітянам грамотно спланувати свою роботу?

  • Це українськомовна онлайн-платформа, де кожен охочий може знайти для себе щось цікаве та корисне: практичні прийоми, проєкти, ІКТ, психологія, НУШ, інклюзивна освіта, креативне та критичне мислення, інтегроване навчання та багато іншого.
  • Допомагає залишатися в курсі сучасних інтерактивних технологій, класичних та новітніх методів, прийомів тощо.
  • У журналі освітяни ознайомляться з актуальними методиками та дієвими прийомами, які можна використати для організації та проведення занять.
  • Усі курси, конференції та вебінари проводять досвічені, креативні та професійні педагоги. Вони використовують авторські методи та прийоми.
  • Перегляд прямих трансляцій та записи вебінарів, конференцій і курсів – безкоштовні! Також учителі мають можливість отримати свідоцтво.

Як правильно спланувати власну траєкторію розвитку?

Перш за все, вчитель має запитати себе: «Що саме я хочу вдосконалити у своїй педагогічній діяльності?». Наприклад, ви мрієте опанувати педагогіку довіри. Для цього потрібно читати статті та проходити інтенсиви з психології. Не варто вивчати все й одразу! Так лише розсіюватиметься увага, а бажаного результату досягти буде надто складно. Краще оберіть один напрям або кілька курсів, вебінарів, схожих за тематикою, а вже потім урізноманітніть навчання додатковими спрямуваннями.

Пам’ятайте, що лише постійно розвиваючися, ви стаєте кращою версією себе. Освітній проєкт «На Урок» допоможе отримати якісні знання та модерні компетентності!

Back to top button