Цікаве

Професійне обладнання − серце сучасної косметології в Україні*

Сьогоднішній рівень косметології – це світ інноваційної техніки, революційних нововведень, сенсорних екранів, клінічних досліджень і лабораторних розробок. Основа сучасного підходу до косметологічних процедур – знання, досвід, інтелект, навички висококваліфікованого косметолога  і  застосування безпечних «розумних» сертифікованих апаратів. Хто їх  пропонує  в Україні.

Виробники обладнання

Одним з найпопулярніших видів косметологічних апаратів є лазери, які дозволяють фахівцям надавати найширший спектр послуг. Ці апарати відрізняються високою стабільністю параметрів, ефективністю і великим терміном експлуатації. Багато компаній поставляють на український ринок різні моделі лазерів, які дозволяють працівникам косметологічних салонів надавати  ефективну допомогу від усіляких проблем зі шкірою. У цьому  списку  один зі світових лідерів в сфері створення і виробництва косметологічної апаратури − ізраїльська компанія  «Alma Lasers». Продукція компанії постачається в сорок п’ять держав світу, в тому числі і в Україну. Також  американський бренд Zemits, заснований в 2011 році, пропонує  техніку для салонів краси, сертифіковану за двома найсуворішими міжнародними сертифікатами FDA і CE. Це дозволяє продавати її в США, Канаді і Європі і також в Україні. На сьогоднішній день реалізується більше 1500 одиниць обладнання, але по доволі високій ціні. Багато інтернет-магазинів косметологічного обладнання  реалізують китайські підробки.  Майже 100% такого обладнання, що виробляється із китайських запчастин, відправляються заказникам із надписами (Alvi Prague), Франція (Gezaton). Коштують вони значно дешевше, але  про якість краще не говорити.

А от в українському місті Вишгород працює  компанія «MEDICALASER». Це перший і єдиний виробник лазерних косметологічних апаратів в Україні. На сайті компанії https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/  в каталозі можна  знайти все необхідне обладнання для сучасного косметологічного кабінету або салону. У каталозі представлені апарати, які можуть виконувати всі затребувані процедури:

  • Вакуумно-роликовий масаж.
  • Корекція і розгладження зморшок кріотерапія.
  • Лазерна епіляція.
  • Лікування і видалення судин шліфування шкіри видалення татуювань.
  • ЕЛОС технологія.
  • SMAS ліфтинг;
  • Лазерний, біполярний RF-ліфтинг;
  • IPL-ліфтинг.

Українська компанія виключно для відновлення пружності, еластичності і підтяжки обличчя і шкіри тіла розробила  високоефективні СМАС-апарати. Якщо цікаво, перейдіть за таким  посиланням, URL: https://medicalaser.com.ua/blog/omolozhenie-kozhi/vosstanovlenie-kollagena-v-kozhe-effektivnost-apparatnyh-metodik/.

        Декілька слів про колаген

Мабуть кожна людина помічала, що шкіра після травм має здатність відновлюватися. Допомагають їй в цьому колаген та еластин – білкові волокна, які, як балки, перехрещуються в різних напрямках. Така будова забезпечує міцну фіксацію і повернення форми шкіри після стиснення і розтягування. Колаген – це  будівельний матеріал нашої шкіри і продовжувач її молодості.  Він становить майже третину від всієї білкової маси в організмі. Складається з амінокислот, серед яких переважає гліцин, пролін, лізин, гидроксипролин і гідроксилізин. Надходять вони в організм разом з продуктами харчування. Чемпіони по їх доставці – червоне м’ясо і молочні продукти. Поступаючи з їжею, білок розщеплюється до будівельних амінокислот, після чого розноситься по організму і вбудовується в процеси ресинтезу колагену. Надходження амінокислот є обов’язковою умовою для підтримки прекрасного зовнішнього вигляду шкіри. Але з часом цей процес дещо нівелюється, порушується. До 80 років вироблення колагену знижується на 75%. А у жінок в перші п’ять років після настання менопаузи кількість цього білка в шкірі зменшується в середньому на 30%. Виходом із ситуації є підбір апаратного впливу, що  дозволяє відновити колаген в шкірі обличчя і тіла, усунути дрібні зморшки, поліпшити контури тіла.

*на правах реклами

Back to top button