Цікаве

Прем’єра другого сезону серіалу “Дім Дракона” відбудеться у червні

Прем єра другого сезону серіалу Дім Дракона відбудеться у червні

Фото: twitter.com/hbomax
Другий сезон серіалу “Дім Дракона” вийде у червні

Продовження культового серіалу матиме вісім епізодів, а це на два менше, ніж у першому сезоні.

Другий сезон серіалу “Дім Дракона” дебютує на каналі HBO вже у червні. Про це розповів директор Warner Bros. Discovery Джей Бі Перретт передає Variety.

При цьому точну дату прем’єри досі не розкривають. Вірогідно, що її назвуть під час демонстрації наступного трейлеру сезону.

Раніше керівник HBO Кейсі Блойс заявляв, що фанатам варто очікувати новий сезон “на початку літа”.

Варто нагадати, що перший десятисерійний сезон “Дому Дракона” вийшов на екрани з 21 серпня по 23 жовтня 2022 року. Його було продовжено на другий сезон лише через тиждень після прем’єри, яка зібрала рекордні для HBO рейтинги.

Зйомки другого сезону розпочалися на студії Warner Bros. у Лівсдені 11 квітня 2023 року. На зйомки не вплинув страйк Гільдії сценаристів Америки. Усі епізоди написали заздалегідь, а у виробництві були в основному залучені британські актори.

У грудні письменник Джордж Мартін розповів, що вже обговорював зі сценаристами третій та четвертий сезони шоу. Він також назвав нові епізоди “похмурими та емоційними”.

“Дім дракона” розповідає про династію Таргарієнів на вигаданому континенті Вестерос. Події відбуваються майже за 200 років до подій “Гри престолів” і приблизно через 100 років після того, як Таргарієни об’єднали Сім Королівств.

Раніше повідомлялося, що кінокомпанія HBO оголосила про старт зйомок другого сезону Гри престолів – серіалу Дім дракона. 

Вийшов перший трейлер другого сезону серіалу Дім Дракона

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button