Цікаве

Правила вдалого шопінгу: поради від Сари Джесікі Паркер

Серіал “Секс і місто” – справжня енциклопедія по стилю. Шанувальники шоу не тільки співпереживали стосункам головних героїнь, а й навчалися у них стильно одягатися і завжди виглядати на всі 100.

Мабуть, найяскравішою з четвірки “Секс і місто” можна назвати Керрі Бредшоу, яку зіграла Сара Джесіка Паркер. Вона стала іконою стилю, до чиєї думки прислухаються і на кого рівняються модниці по всьому світу.

 

Сара Джесіка Паркер

Сара Джесіка Паркер

Сьогодні ми перерахуємо головні правила шопінгу від Сари Джесіки Паркер, завдяки яким покупки будуть супер вдалими і дійсно потрібними.

Гід по стилю від Сари Джесіки Паркер

Правило №1: не бійтеся купити те, що дуже хочеться. Так, складно весь день бігати на підборах, але якщо вам вже дуже сподобалися туфлі чи босоніжки на шпильці – не відмовляйте собі в задоволенні купити їх.

“Жінці часом не так просто йти по життю, тому дуже обережно потрібно ставитися до вибору туфель. Адже вони допомагають скрасити нам цей нелегкий шлях”, – вважає Керрі Бредшоу, і ми з нею згодні.
Сара Джессіка Паркер


Правило №2: не сприймайте одяг як щось серйозне
, адже не речі прикрашають нас, а ми їх. Героїня Паркер в серіалі не боїться експериментів і насолоджується своїми аутфітамі, одягаючись кожен день як на свято.

Правило №3: поєднуйте непоєднуване. Сара Джессіка Паркер довела, що можна змінювати вбрання по три рази на день, носити шубу із босоніжками та міксувати різні стилі й кольори. Тому не поспішайте відмовлятися від речі, що сподобалася, якщо її, на перший погляд, складно комбінувати з іншими елементами гардеробу.

 

Правило №4: кожен день – свято, а на свята ми зазвичай підбираємо все найкрасивіше, що у нас є. Купуючи чергову спідницю або плаття, переконайтеся, що будете виглядати в цьому як мінімум надзвичайно, а якщо потрібно, обнову буде легко надіти разом із базовими елементами.

Правило №5: будьте сексуальні. Коли і де хочете. Найпростіше відчути себе такою – купити блузу з відкритими плечима або сукню з розрізом. Чуттєві аутфіти можуть закривати більшу частину тіла, але оголювати зап’ястя або щиколотки.

Правило №6: підбирайте одяг для різних випадків. Вирушати на шопінг без чіткої мети можна, але краще робити це з користю.

“Моя філософія будується на тому, що краще вже я замерзну, але буду виглядати доречно, ніж одягнуся комфортно, а потім подумаю – мабуть, не варто йти в парці на прем’єру”, – зізнається Сара Джессіка Паркер.

Можливо, у вашій шафі немає костюма для важливих зустрічей або вбрання для вечірки. Підібравши річ заздалегідь, ви полегшите собі задачу в майбутньому.

Правило №7: сумок багато не буває. Як і взуття. Тих і інших у героїні “Секс і місто” було більш ніж достатньо. Завдяки Керрі ми зрозуміли, що не завжди пара туфель повинна гармонійно виглядати з сумочкою.

Ці правила працюють і сьогодні, коли трендові моделі сумок носять з кросівками або кедами, а з взуттям на підборах поєднують мішкуваті сумки.

Правило №8: не купуйте зайвого. Шопінг, звичайно, діє як терапія – допомагає розслабитися і отримати позитивні емоції, проте в такі моменти легко набрати не дуже-то потрібних речей.

“Похід за покупками допомагає жінці розкрити творчий потенціал”, – говорить Сара Джессіка Паркер.

При цьому акторка стверджує, що не часто робить покупки, а до шопінгу ставиться відповідально – перед походом по магазинах вона робить ревізію у шафі і багато речей віддає друзям або на благодійність.

Правило №9: носіть те, що подобається вам. Акторка вважає, що люди повинні одягатися так, як вони хочуть.

Будь-які правила, що стосуються віку або форми, дурні. Якщо ви виходите за двері, відчуваючи себе задоволеним собою, це головне. Саме цим принципом варто керуватися вибираючи одяг на шопінгу.

Джерело: Сьогодні

 

Back to top button