Цікаве

Повний місяць 24 червня: що не можна робити, а що потрібно

О 21:41 24 червня буде повний Місяць у знаку Козеріг. Цей день – шанс зробити успішний крок уперед.

Варто скористатися можливістю поліпшити своє життя і добитися поставлених цілей. Але варто остерігатися “розбірок” на роботі. Про це написала астрологиня Юлія Погорельченко, передає 1News.

У період повного Місяця енергія наповнює все живе, стає більше сил, швидше ростуть рослини, поліпшуються обмінні процеси. Це відмінний час для активних дій, потужного ривка вперед до своєї мети. Тому потрібно скористатися цією можливістю.

“Повний Місяць у Козерозі збільшить наші амбіції, комусь захочеться кар’єрних висот, комусь – змінити структуру того, що є зараз, начальники можуть звірствувати, робити кадрові перестановки. Добре в цей день сміливо розписати свої цілі, вибудувати структуру (кроки) їх досягнення. Важливі події можуть відбуватися у владних структурах”, – зазначила вона.

Під час повного Місяця астрологиня рекомендувала:

  • бути терпимими до близьких, оскільки емоції можуть зашкалювати,
  • погуляти на свіжому повітрі, всю свою енергію скеровуючи на активні ігри,
  • не варто планувати нічого важливого, є ризик зриву планів або кардинальних змін,
  • планові операції краще не робити.

Ритуали на повний Місяць:

Ритуал на кохання передбачає, що треба заздалегідь приготувати червоні або рожеві камені або прикраси з такими каменями, а також три червоні свічки. Під час повного Місяця їх потрібно покласти в червоний керамічний або скляний посуд. Потім ємність треба наповнити водою і поставити під місячне світло. Розставте навколо неї червоні свічки і запаліть їх. Полум’я свічок має горіти на тлі Місяця, навіть якщо його не видно за хмарами. Дивіться на вогонь і Місяць, зосередившись на своєму бажанні знайти або зміцнити кохання. Попросіть Місяць подарувати їх вам дев’ять разів – ритмічно і на вдихові. Однак можна і не вголос. Свічки потрібно погасити тільки через деякий час.

Ритуал на багатство. Під час повні покладіть свій гаманець під світло Місяця і відкрийте його, щоб він отримав енергію додавання. Також можна використовувати традиційний грошовий символ фен-шуй – фігурку жаби. Її теж потрібно розмістити в місячному світлі, а вранці поставити на місце або біля вхідних дверей.

Ритуал на виконання бажання є простим, але дієвим. Під час повного Місяця потрібно написати своє бажання срібною ручкою на чистому білому папері й потім спалити записку у полум’ї свічки.

Джерело: астрологиня Юлія Погорельченко в Instagram

Back to top button