Цікаве

Повня і затемнення 30 листопада: особливості дня

В останній день осені, 30 листопада, настає остання в 2020 році осіння повня. Вона не зовсім звичайна, оскільки збігається з місячним затемненням. Як правильно поводитися під час затемнення Місяця і повні, що можна, а що категорично не можна робити, розповідає 1News.

Повня і затемнення

 

Особливості повні та місячного затемнення 30 листопада

Отже, 30 листопада об 11:30 за київським часом відбудеться повня. В цей же період буде напівтіньове місячне затемнення. Воно називається так тому, що Місяць увійде в півтінь Землі й буде закритий лише частково.

Листопадова повня пройде під знаком Близнят. У цей період в людях прокидається прагнення до спілкування, нових знайомств, розвитку стосунків, підтримки зв’язків і душевних розмов.

Водночас перехід з 15-ї на 16-ту місячну добу, на який випадає повний місяць 30 листопада, буде сприятливий для переміщень, продажу, налагодження торговельних зв’язків.

Як поводитися під час повні 30 листопада

У повню під знаком Близнят не варто опиратися бажанню отримати нових знайомих. І хоча половина з них виявиться абсолютно непотрібна для вас, в активі залишиться інша половина приємних для спілкування і корисних для бізнесу людей.

У будь-якому разі корисно для загального розвитку бути в русі, не засиджуватися на одному місці, зануритися з головою в процес спілкування і шукати нові враження.

Що не можна робити під час повного Місяця 30 листопада

  • Пам’ятайте, що кожен повний Місяць несе із собою кардинальні зміни в житті, пробуджує минулі протистояння і може спровокувати конфлікти.
  • Не варто в цей період вирішувати щось важливе, вести ділові переговори і робити щось раптово.
  • Якщо перед вами стоїть проблема вибору – відкладіть її вирішення на більш слушний час, інакше потім можете пошкодувати.

Джерело: Сьогодні

Back to top button