Цікаве

Потужні магнітні бурі «накриють» Україну у вересні

Не встигли ми провести літо, яке на прощання підкинуло потужну магнітну бурю, як на порозі маячить вересень зі своїми “сюрпризами”, пише 1NEWS з посиланням на agrotrend.com.ua.

Коли нас турбуватимуть магнітні бурі на початку осені 2021 року, яка буде геомагнітна обстановка на свята вересня, День знань, День осіннього рівнодення, Різдво Пресвятої Богородиці і в інші дні?

Осінь почнеться неспокійно буквально з перших чисел. Уже на День знань Сонце проявить відчутну активність, яка протримається протягом трьох днів, з 1 по 3 вересня. Наступна серйозна магнітна буря очікується 11 вересня , саме на церковне свято Усікновення глави Іоанна Хрестителя.

Остання декада вересня також неспокійна в геомагнітній сфері: штормитиме з 20 вересня практично до самого кінця місяця, а також на Різдво Пресвятої Богородиці, 21 вересня .

Якщо заздалегідь знати прогноз магнітних бур, то метеозалежні люди зможуть убезпечитися від негативного впливу Сонця і бути готовими до можливого погіршення самопочуття в період геомагнітних збурень. Майте на увазі, що Сонце мінливе , і прогноз магнітних бур може змінюватися.

Прогноз магнітних бурь на вересень 2021 року

  • Незначні магнітні коливання у вересні можливі 2, 12, 19, 20, 22, 23, 24, 29 вересня.
  • Серйозні магнітні бурі очікуються1, 3, 11, 21 вересня.

 

 

 

Back to top button