Цікаве

Порційна закуска з оселедцем

Продукти для блюда

  • філе оселедця — 1 шт.
  • хліб житній чи бородинський — 1 бат.
  • яйця – 3 шт.
  • огірок – 1 шт.
  • фіолетова цибуля — 1 шт.
  • кріп
  • майонез — 2 ст.л.
  • гірчиця — 1 ч.л.
  • сіль

Як готувати?

Насамперед ставимо 3 яйця варитися круто.

Для цього опускаємо їх у холодну воду.

Після того, як вони закиплять чекаємо 8 хвилин, потім охолоджуємо їх.

Поки яйця варяться, нарізаємо хліб на невеликі шматочки, на них ми викладатимемо закуску.

Найкраще використовувати чорний житній чи бородинський хліб.

Обсмажуємо кожен шматочок на сковороді без масла протягом 1 хв на середньому вогні з кожного боку.

Дрібним кубиком нарізаємо огірок, невелику голівку кримської цибулі та яйця, які ми поставили варитися до цього.

Також для аромату в цю закуску я люблю додати трохи дрібно нарубаного кропу.

Перекладаємо всі інгредієнти у глибоку миску.

Додаємо 2 ст. майонезу, трохи солі, 1 ч.л. гірчиці і перемішуємо все разом.

Дрібним кубиком нарізаємо огірок, невелику голівку кримської цибулі та яйця, які ми поставили варитися до цього.

Також для аромату в цю закуску я люблю додати трохи дрібно нарубаного кропу.

Перекладаємо всі інгредієнти у глибоку миску.

Додаємо 2 ст. майонезу, трохи солі, 1 ч.л. гірчиці і перемішуємо все разом.

Відеоурок

Back to top button