Цікаве

Помер зірка серіалу “Друзі”

У серіалі "Друзі" його персонаж, хоч і не займав стільки ж екранного часу, як шість головних персонажів, але Джеймс Майкл Тайлер був і лишається популярною фігурою серед шанувальників

Помер американський актор Джеймс Майкл Тайлер, найвідомішою роботою якого стала роль Гантера в телесеріалі “Друзі”.

Йому було 59 років, – розповідає 1News.

У нього залишилася дружина Дженніфер Карно.

У 2018 році в Тайлера діагностували рак передміхурової залози, який пізніше поширився на кістки.

У серіалі “Друзі” його персонаж, хоч і не займав стільки ж екранного часу, як шість головних персонажів, але Гантер був і лишається популярною фігурою серед шанувальників.

Гантер працював офіціантом та менеджером у кав’ярні Central Perk.

Протягом усього серіалу він був закоханий у персонажа Дженніфер Еністон Рейчел, яка також працювала там офіціанткою в перші сезони шоу.

У травні Тайлер ненадовго з’явився у спецепізоді “Друзі: Возз’єднання” через Zoom.

Загалом Тайлер з’явився майже в 150 епізодах комедії. Її транслювали на NBC з 1994 по 2004 рік.

Дженіфер Еністон написала на своїй сторінці в Instagram: “Друзі” не були б такими без тебе. Дякую за сміх, який ти приніс у шоу та у все наше життя. Ми сумуватимемо”.

Компанія Warner Bros Television, один зі співпродюсерів ситкому, заявила, що Тайлер був “улюбленим актором і невід’ємною частиною нашої сім’ї друзів”.

Останніми роками під час лікування від раку Майкл продовжував грати.

Він знявся у двох короткометражних фільмах — The Gesture and the Word та Processing — отримавши нагороди за найкращу чоловічу роль на різних кінофестивалях.

У 2021 році його виконання вірша Стівена Калініча “Якби ви знали” адаптували у коротке відео для підвищення обізнаності щодо раку простати.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button