Цікаве

Покупка ОСЦПВ онлайн: як убезпечити себе на дорозі?

Потрапляння в аварію – одна з найчастіших причин звернення до страхових компаній за компенсацією збитків. Приблизно 70% страхових виплат здійснюється за договорами КАСКО та ОСЦПВ. ДТП трапляються в основному через перевищення допустимої швидкості, правил маневрування та ігнорування безпечної дистанції.

Ліміт страхових компенсацій збитків по автоцивілці становить 130 000 грн за пошкодження автомобіля постраждалої сторони, та 260 000 грн за завдання шкоди здоров’ю та життю. Розраховувати на страхову виплату можуть лише автомобілісти, які заздалегідь придбали поліс ОСЦПВ. Якщо ж ні, всі витрати на себе бере винуватець аварії самостійно. Запит “автоцивілка ціна” – один з найпопулярніших серед запитів страхування.

Крім самостійної виплати компенсації, водій повинен буде сплатити штраф у розмірі 850 грн за відсутність страхового поліса.

Де оформити ОСЦПВ онлайн без зайвих походів до страхових офісів?

Диджиталізація в Україні призводить до того, що всі галузі, у тому числі й страхові, переходять до онлайн – здійснення грошових переказів, оплати послуг, оформлення та зберігання документів. Навіщо витрачати свій час, якщо можна за 5 хвилин оформити електронну страховку на сайті та отримати автоцивілку у pdf-форматі?

Оформити ОСЦПВ можна за допомогою страхового агрегатора. Одним із найпопулярніших є Polis.ua – фінансовий та страховий пошукатор, який дає можливість купити поліс за найдоступнішою ціною, без зайвих комісій. Співпрацює виключно із надійними українськими страховими компаніями.

Щоб підібрати страховий поліс, вкажіть необхідну інформацію в онлайн-калькуляторі. Можна вказати держномер автомобіля або ввести параметри транспортного засобу, об’єм двигуна, місце реєстрації автомобіліста та термін дії поліса ОСЦПВ. Уточніть, чи використовується транспорт для послуг таксі, це також впливає на ціну страховки.

Переваги оформлення автоцивілки онлайн

Час, який ви можете заощадити, – це не єдина вигода. До інших плюсів можна віднести:

  • можливість заощадити вартість страховки до 20%;
  • дешева автостраховка;
  • кешбеки та знижки на придбання інших страхових продуктів;
  • виключення шахрайства, оскільки ми самостійно можете перевірити дію полісу на сайті МТСБУ;
  • електронний поліс завжди під рукою.

Тільки тут Ви отримуєте доступ до десятків пропозицій найкращих від страхових компаній України в одному місці. Порівнюйте, аналізуйте та вибирайте відповідний пакет послуг. Оплачуйте карткою будь-якого банку або через електронні платіжні системи та скачуйте готовий договір ОСЦПВ на Ваш смартфон.

Back to top button