Цікаве

Пломбір від «Ласунка» – стандарт якості в улюбленому форматі!

Вже давно відомо, що секрет чудового смаку такого улюбленого багатьма десерту, як морозива полягає у його натуральності та якості.

Якщо узагальнити та виділити головне у правилах виробництва морозива, то зараз в країні діють три стандарти якості, а саме ДСТУ: 4733, 4734, 4735. Кожен стандарт відповідає за певний вид морозива, його якість та дозвіл використання тих чи інших інгредієнтів.

Найкращим орієнтиром при виборі морозива є ДСТУ 4733. Таке морозиво виготовляється саме з молока, і може бути вершковим морозивом, молочним або пломбіром.

Традиційний смак молока, ніжна кремова текстура, яку створює вершкове масло та цукор, що надає солодких нот морозиву – саме це дарує той неймовірний смак справжнього пломбіру, який ми обожнюємо.

Мрія про чистий натуральний смак надихнула компанію «Ласунка» на створення виняткового морозива – «100% пломбір ДСТУ 4733»!

Назва новинки «100% пломбір ДСТУ 4733» від «Ласунки» – відповідає сама за себе! Адже воно виготовлене лише з натуральних складових та без будь-яких «Е», барвників, консервантів та рослинних жирів. Завдяки такій рецептурі (яка пройшла перевірку навіть у доктора Комаровського) морозиво може сміливо називатися ПЛОМБІРОМ!

А наявність трьох варіацій фасування нової лінійки: ескімо, відерце та еко-пакет – дає змогу кожному, бажаючому купити морозиво, придбати зручний варіант та поласувати смачним та якісним десертом.

«100% пломбір ДСТУ 4733» від «Ласунки» це про 100% чистої натуральності та відмінного смаку!

 

Back to top button