Цікаве

«Планета Кіно» опинилась на межі закриття через карантин вихідного дня

Кінотеатри цієї мережі через "карантин вихідного дня" можуть закритися вже через тиждень і звільнити близько 500 співробітників

Кінотеатри мережі «Планета Кіно» попрацюють ще тиждень, а потім, ймовірно, доведеться їх закрити і звільнити 500 співробітників.

Про це повідомив співвласник мережі “Планета кіно” Дмитро Деркач на своїй сторінці у Facebook, – інформує 1NEWS.

“Кінотеатри мережі “Планета Кіно” через “карантин вихідного дня” можуть закритися вже через тиждень і звільнити близько 500 співробітників. Кінотеатри до 80% доходу отримують саме у вихідні. В будні дні люди не ходять в кінотеатри, вони активно натовпами їздять у громадському транспорті, – написав  Деркач.

Співвласник мережі стверджує, що в його закладах безпечно, і це підтверджується міжнародними дослідженнями – на відміну від громадського транспорту.

У мережі активно відреагували на повідомлення Деркача. Багато любителів кіно пропонують різні виходи із ситуації: обов’язково піти в кіно в будні, переносити вихідні в компаніях на четвер-п’ятницю, щоб у співробітників з’явився час на відвідування кінотеатру в будній день, організовують перегляди кінофільмів англійською мовою з подальшим обговоренням та можливістю попрактикуватися.

Самі власники поки не планують запускати донейшени і сертифікати – стверджують, що багато невикористаних сертифікатів залишилися з минулого, весняного локдауна – їх дію продовжили до кінця року і запрошують усіх скористатися ними.

“Просто зібрати гроші від клієнтів не давши взамін ніякої цінності – це не наші варіанти. Вважаю карантин вихідного дня ідіотським та популістським, – зазначив Деркач.

Back to top button