Цікаве

Піца з куркою та манго

Продукти для блюда

  • тісто:
  • молоко (тепле) — 120 мл.
  • цукор — 1/2 ч.л.
  • сіль — 1/4 ч.л.
  • олія оливкова — 1 ст.л.
  • борошно пшеничне — 200 гр.
  • дріжджі – 1 ч.л.
  • начинка:
  • куряче філе – 1 шт.
  • манго (консервоване) – 1 бан.
  • соєвий соус – 1 ст.л.
  • спеції (італійські трави) – 1 ч.л.
  • олія оливкова — 2 ст.л.
  • помідори чері — 8 шт.
  • кетчуп — 1 ст.л.
  • моцарела — 100 гр.
  • сир твердий – 40 гр.

Як готувати?

1. Для приготування тіста я використовувала хлібопічку. У цебро ХП влити тепле молоко, додати сіль, цукор та оливкову олію. Просіяти борошно із дріжджами. Замісити тісто. Залишити на 30 хв. у теплому місці для збільшення в обсязі.

2. Поки тісто «відпочиває», підготуємо начинку. До курячого філе додати соєвий соус, спеції та 2 ст.л. сиропу з-під консервованого манго. Перемішати, залишити на 15 хв.

3. Далі куряче філе нарізати на шматочки і обсмажити до золотистості на оливковій олії.

4. У блендер помістити помідори чері та 2 ст.л. сиропу з-під консервованого манго.

5. Подрібнити, додати кетчуп, перемішати. Соус для піци готовий.

6. Тим часом тісто піднялося. Розкачати його в коло, діаметром приблизно 30 см.

7. Змастити тісто соусом.

8. Розкласти куряче філе.

9. Далі розподілити сир моцарелу та трохи манго.

10. Посипати твердим сиром, натертим на дрібній тертці.

11. Потім розкласти манго, нарізані скибочками довгими. Зверху трохи присипати сиром, натертим на дрібній тертці. Готувати в духовці, наперед розігрітій до 180 гр., 12-15 хв.

Back to top button