Цікаве

Пісня Тіни Кароль подана на номінацію премії Греммі

Пісня Тіни Кароль подана на номінацію премії Греммі

Фото: instagram.com/tina_karol
Пісня Тіни Кароль, яка створювалася з Дайан Уоррен, подана на Греммі.

Ідея щодо створення цієї композиції з’явилася у співачки на початку повномасштабної війни в Україні, але тривалий час вона перебувала у пошуках композитора.

Пісню української співачки Тіни Кароль One nation under love, яку вона написала разом із американським композитором Даян Уоррен, подали на номінації престижної премії Греммі. Про це артистка повідомила в ефірі у Сніданку з 1+1.

Артистка сподівається, що композиція зможе потрапити до якоїсь із номінацій премії, а можливо навіть здобути перемогу.

“Ця пісня подана на різні номінації Греммі. Побачимо! Навіть наш симфонічний оркестр також поданий до Греммі. Далі побачимо, чи дадуть нам короткий шорт-лист чи довгий. Я не знаю”, – сказала вона.

Водночас Тіна Кароль розповіла, що ідея пісні One Nation Under Love зародилася в неї на початку повномасштабної війни і відтоді вона шукала композитора, який зміг би втілити задумане в життя.

“Я довго ходила з ідеєю, що це не просто має бути пісня, це не просто композитор має бути, це не просто проєкт. Ось максимум, який може бути, це має бути максимум. Я зверталася до багатьох продюсерів, менеджерів. На моєму шляху траплялися й ті, хто говорив зробимо, а нічого не робили. Коли ми побачилися з Уоррен, вона побачила цей вогонь і що я вчепилася. Вона сказала, що їй подобається моя енергія. Вона надзвичайна, вона реально підтримує Україну”,- поділилася виконавиця.

Варто зауважити, що Даян Уоррен є автором пісень для Вітні Г’юстон, Тіни Тернер, Селін Діон, Леді Гаги, Шер та інших культових артистів.

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль презентувала пісню, яку написала разом із оскароносним композиором Даян Уоррен.

Кароль разом із сином повторила знімок, зроблений із покійним чоловіком

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button