Цікаве

Під час відеочату за спиною у жінки помітили дивну істоту (відео)

Під час відеочату за спиною у жінки помітили дивну істоту (відео)

Дивна істота прямо у себе за спиною не помітила захоплена бесідою у відеочаті американка. На постать позаду звернула увагу її співрозмовниця. Відео події з’явилося у Мережі.

47-річна мати чотирьох дітей із містечка Якима штату Вашингтон захоплено спілкувалася зі своєю подругою. В цей час у неї за спиною періодично з’являвся і зникав таємничий, трохи розмитий силует. Жінка, що ходила по дому, абсолютно не помічала присутності дивного чоловічка з великою плоскою головою.

На фігуру звернула увагу подруга і запитала, хто знаходиться вдома разом із Лорі, але почула, що вдома жінка наразі одна.

Відео в Tas-Ix

Як зізнається сама Лорі, коли вона переглянула відео, її серце просто зупинилося. Вона каже, що лише недавно переїхала до нової квартири і не помічала там нічого незвичайного.

«Я подивилася це відео, і моє серце підстрибнуло вгору і мало не зупинилося. Я не могла повірити у побачене. Це було так страшно! У мене тут же побігли по спині мурашки, і я затремтіла. У моєму житті було чимало паранормальних історій, але такої остраху я не пам’ятаю!» — каже жінка.

Після цього Лорі спробувала з’ясувати історію свого нового будинку. В результаті вона дізналася, що будинок був збудований у 1935 році поряд з лікарнею та будинком для літніх людей. Жінка припустила, що на відео була примара дитини, проте колеги, які також переглянули запис, припустили, що це інопланетянин.

Незважаючи ні на що, Лорі повернулася до своєї квартири і не планує нікуди звідти переїжджати.

Back to top button