Цікаве

Переваги співпраці з таксі Bolt у Миколаєві*

Сервіс «Болт» займає провідні позиції на ринку пасажирських перевезень у Миколаєві. Компанія зуміла за відносно короткий строк зайняти лідируючі позиції завдяки бездоганному обслуговуванню пасажирів та створенню комфортних умов роботи для водіїв. Співпраця з Bolt забезпечує стабільний заробіток, розмір якого сягає 40 тисяч гривень у місяць.

Вимоги до кандидатів

Компанія запрошує на роботу водіїв, які відповідають наступним критеріям:

  • досягнення 18-річного віку;
  • наявність водійських прав міжнародного зразка;
  • власне авто, випущене не раніше 2000 року. Машина повинна мати охайний салон і не менше чотирьох дверей. Обов’язкова умова – відсутність технічних пошкоджень та дефектів зовнішнього покриття.

Кандидату достатньо заповнити анкету на сайті компанії, долучивши до неї скан-копії паспорту й водійських прав. Якщо зацікавлена особа підпадає під вимоги «Болт» у Миколаєві, https://bolt-ua.com/nikolaev запрошує його на особисту співбесіду в офіс. Останній крок – проходження експрес-навчання, після чого можна завантажувати додаток на смартфон та приступати до виконання замовлень.

Умови співпраці

Основна перевага роботи в «Болт» – гнучкий графік. Водій самостійно визначає години початку та закінчення зміни. Якщо є бажання, він може взяти вихідний посеред тижня або припинити обслуговування пасажирів на кілька годин для вирішення особистих питань. Робочий графік не треба погоджувати з керівництвом, що дозволяє оперативно коректувати його при виникненні необхідності.

Важливий плюс – відсутність плану. Партнеру сервісу немає потреби виконувати певну кількість поїздок протягом доби, тижня або місяця. Це дозволяє обирати оптимальне робоче навантаження та поєднувати пасажирські перевезення з іншими видами діяльності.

Окремо слід зазначити ефективну систему оброблення замовлень, яка ґрунтується на територіальному принципі. Завдяки їй водії економлять час та пальне, а клієнтам не доводиться довго чекати подачі автомобіля. Функція Back-to-Back дозволяє грамотно спланувати робочий час, щоб уникнути простоїв.

Для активних водіїв діє бонусна система, яка передбачає надання фінансових заохочень за здійснення певної кількості поїздок або виконання замовлень у різних районах міста.

У компанії є служба підтримки, працівники якої надають професійну допомогу партнерам сервісу в будь-яку пору доби.

Серед додаткових преференцій – знижки на пальне та пільгові умови обслуговування на автосервісах. Також «Болт» гарантує партнерам 100% компенсацію витрат на шиномонтаж.

Величина заробітку

Основний дохід водіїв «Болт» складають суми, отримані за пасажирські перевезення, за мінусом комісійних сервісу. Додаткова стаття – чайові за бездоганне виконання службових обов’язків. На них комісія не нараховується.

Партнер компанії може збільшити заробіток завдяки піковим коефіцієнтам, які нараховуються за виконання замовлень у час «пік» і погану погоду. Також підвищені тарифи поширюються на поїздки, коли водієві доводиться рухатися по завантажених транспортом магістралях.

«Болт» пропонує партнерам унікальну можливість отримання пасивного доходу до 12 тисяч гривень у місяць. Він нараховується водіям, які використовують власний транспорт для просування компанії на ринку. Для популяризації бренду застосовуються рекламні наклейки та банери.

Виплата заробітку відбувається щотижня на банківську картку водія. Переказ відбувається в автоматичному режимі, що звільняє партнера від необхідності створення заявки. Інформація про зароблені кошти вказується в особистому кабінеті.

*на правах реклами

Back to top button