Цікаве

Переваги професійного відбілювання зубів Beyond Polus перед домашніми методами

Тьмяність зубів створюють привід задуматися про відбілювання. Який спосіб обрати: професійну послугу у стоматолога або побутові засоби? Однією з найбезпечніших прогресивних методик станом на 2024 рік є система Beyond Polus. Розгляньмо її переваги над іншими методами.

Записатися на ефективне відбілювання Beyond Polus можна на сайті referta.com.ua. Процедура займає до години, а результат зберігається впродовж 1-2 років.

Швидкість і безболісність

Процедура виконується швидко: 30-60 хвилин в залежності від бажаного рівня тону. Відсутній біль і дискомфорт. На ясна наноситься гель, який захищає слизові оболонки від окисника та випромінювання. Ультрафіолетова лампа виділяє холодне світло, завдяки чому емаль не нагрівається під час обробки. Технологія підходить пацієнтам, які мають чутливі зуби.

Стійкий надійний результат

Помітний ефект досягається після одного відвідування стоматології. Не потрібно проходити курс та очікувати проявлення. В середньому зуби освітлюються на 6-8 рівнів, але за потреби можливо досягти ідеальної білизни, до 12 тонів. Пацієнт самостійно обирає, наскільки світлою має бути посмішка. Вислухавши очікування, лікар обирає час експозиції. Ефект зберігається надовго. На стійкість впливає спосіб життя. При сумлінному догляді усмішка залишається білою до 2 років. В разі частого вживання кави, вина, куріння, ефект триває від 6 місяців до року.

Усунення різних типів забруднень

Процедура підходить більшості пацієнтів. Холодне випромінювання ефективно видаляє жовтуваті та сіруваті відтінки. Забруднення від напоїв, тютюну, вікових змін видаляються повністю. Процедура підходить для корекції темного відтінку емалі за генетикою. Інноваційна технологія дає змогу працювати зі складними випадками пігментації, забезпечуючи рівномірний відтінок.

Комфорт для пацієнта

Під час сеансу пацієнт може повністю розслабитися. Окрім відсутності неприємних відчуттів немає агресивних звуків, які могли б викликати страх. Апарат виділяє лише світло. Інвазивні маніпуляції не проводяться. Зуби покриваються гелем, по черзі оброблюються лампою.

Економія коштів

Хоча вартість послуги може здатися високою, для отримання такого ж ефекту за допомогою смужок знадобиться довгий час. Враховуючи генетичний фактор, давнину проведення чистки, ефект може бути малопомітний навіть через пів року. Якісна, сертифікована продукція коштує недешево. Підрахувавши кількість куплених комплектів для самостійного використання можна виявити, що витрати приблизно дорівнюють або навіть переважають за професійну процедуру.

Домашні методи та їх шкода

Засоби, які не схвалюють стоматологи:

  1. Відбілюючі пасти. Містять велику кількість абразивних часток, які під час тертя шкрябають емаль. Ці засоби можна використовувати зрідка і не довше, ніж 2 тижні поспіль.
  2. Сода та перекис водню. Сода шкодить зубам через високу абразивність. Перекис водню подразнює ясна. Вірогідно, цей народний спосіб виник через те, що перекис є в складі професійних гелів. Однак в стоматології агресивність розчину нейтралізується іншими компонентами чи лампами.
  3. Смужки та гелі. Мають в складі карбамід, перекис. Підвищують чутливість. Не підходять для регулярного застосування. Маркетингові обіцянки не відповідають дійсності.
  4. Лимонний сік. Кислота порушує кислотно-лужний баланс ротової порожнини, знижуючи природну захисну функцію.
  5. Активоване вугілля. Їх ефективність офіційно не доведена.

Негативні прояви з’являються не одразу, проте в майбутньому може розвинутися карієс. Травмування слизових оболонок призводить до запалення.

Чому професійне відбілювання краще за домашнє?

Переваги професійного відбілювання перед домашніми засобами:

  • Безпека. Стан емалі контролює стоматолог, що мінімізує ризик пошкодження.
  • Швидкість. Ефект помітно одразу, натомість домашні процедури можуть не дати жодного результату навіть при тривалому використанні.
  • Ефективність. В стоматології можна отримати рівномірний і стійкий результат. Лікар відповідає за якість роботи.
  • Індивідуальний підхід. Стоматолог обирає технологію з урахуванням стану зубів.
  • Мінімум побічних ефектів. В разі виникнення гіперчутливості стоматолог-гігієніст обробить зуби ремінералізуючим гелем або проведе фторування. Вдома розв’язати цю проблему не вийде.

Довірте білизну посмішки професіоналам. Відбілювання зубів Київ в стоматології «Реферта» забезпечує естетику без шкоди для зубів.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + twenty =

Back to top button