Цікаве

Переваги інтерактивного ТБ в Україні

Пам’ятаєте часи, коли потрібно було купувати газету та обводити кружечком у телепрограмі шоу, фільми, які хотіли б подивитися по ТБ? Зараз все набагато простіше: дізнатися, що йде на улюбленому каналі можна за лічені хвилини за допомогою Google, а включити ефір — через будь-який гаджет. Наприклад, щоб дивитися Новий канал онлайн потрібен тільки доступ до мережі. Все це стало реальним із появою інтерактивного телебачення.

У чому переваги онлайн-телебачення для українців?

Щоб відкрити доступ до улюблених каналів, необхідно мати лише доступ до мережі та активований обліковий запис обраного провайдера. Інтерактивне ТБ набуло величезної популярності, оскільки пропонує глядачам масу можливостей:

  • дивитися запис шоу, якщо не змогли вчасно включити його;
  • керування ефіром, наприклад, можна поставити його на паузу;
  • не потрібно купувати додаткове обладнання;
  • до одного облікового запису можна підключити до 5 пристроїв;
  • висока якість відтворення.

Понад 300 каналів та бібліотеку фільмів, шоу пропонує «Київстар ТВ». Підключити його можна на будь-який ПК, смартфон або телевізор із підтримкою Smart TV. Для вашої зручності канали згруповані за жанрами — одразу вибирайте з тих, що відповідають вашому настрою в конкретний момент. Якщо по ТБ зараз нічого цікавого не йде, можете перейти на бібліотеку медіа та подивитися кіно чи серіал без реклами.

Як підключити онлайнове телебачення?

Для початку потрібно активувати обліковий запис. Хороша новина, що нові користувачі отримують 2 місяці безплатного доступу до сервісу. Ви зможете повною мірою оцінити переваги та вирішити для себе, чи підходить вам такий формат. Далі, достатньо завантажити програму, увійти в профіль і вам відкривається доступ до всіх каналів. Одночасно система дозволяє дивитися ТВ із 5 гаджетів, причому без втрати якості.

Якщо ваш телевізор не підтримує Smart TV, ви можете купити тюнер і підключити інтерактивне телебачення від провідного постачальника. У будь-якому випадку «Київстар ТВ» завжди доступна бібліотека улюблених каналів з будь-яких гаджетів.

 

Back to top button