Цікаве

Перед смертю Одександр Градський одружився з акторкою з Києва

Російський виконавець Олександр Градський, який помер 28 листопада, одружився з жінкою, яка віддала йому 17 років життя і подарувала двох дітей, пише 1news з посиланням на depo.ua.

Обраницею 72-річного музиканта була 37-річна київська модель і акторка Марина Коташенко, передає Depo.ua.

17 років Градський жив з Мариною, яка на 35 років молодша за нього, без штампа у паспорті. Жінка народила Олександрові двох синів: Івана та Олександра. Мало хто знав, але за місяць до смерті музикант одружився із жінкою. Подейкують, що стан Градського був поганим вже давно, проте він мав контракт з російським телеканалом, на шоу якого був суддею. Останні дні життя співак, який помер від ішемічного інсульту, були занадто важкими: він ледь розмовляв, втрачав свідомість, проте продовжував сидіти у журі “Голосу”. Здоров’я також підірвав коронавірус, який він захворів у вересні.

РосЗМІ пишуть про те, що попри одруження, стосунки з дружиною були поганими. Градський помирав, стискаючи руку прихильниці, яка опинилася поруч у цю мить.

Про дружину Градського відомо небагато: Марина Коташенко народилася у Києві. Вона закінчила Київський університет імені Тараса Шевченка за фахом юриста. Згодом вступила до ВДІК у Москві, після закінчення якого стала актрисою Театру-студії В. Шиловського. Вона грала у театрі, знімалася у кіно та серіалах і була моделлю.

Усього на рахунку музиканта чотири шлюби, від яких у нього четверо дітей.

Нагадаємо, Олександр Градський помер 28 листопада через інсульт.

 

 

 

Back to top button