Цікаве

П’ять способів, які допоможуть схуднути до Нового року

Їжте жирну їжу, жуйте повільно, пийте зелений чай – пропонуємо вашій увазі прості методи, які допоможуть вам відчути легкість в тілі вже до Нового року, пише 1NEWS з посиланням на Жіночий Світ.

З понеділка, з першого числа, з наступного тижня… Якщо ви з тих, хто вже не перший місяць збирається почати нарешті худнути і перейти на здорове харчування, але ніяк не наважиться, наші поради для вас. П’ять простих кроків, щоб почати худнути, ефективність яких доведена дослідженнями – переконайтеся самі!

Запасіться простими продуктами

Чим менше в продуктах різного роду добавок, тим вони здоровіші і тим більше користі принесуть вашій фігурі. Щоб почати худнути непомітно для себе, просто запасіться простими продуктами, що складаються з одного або двох інгредієнтів: крупи, висівки або пластівці з цільних злаків, пасти або пюре без солі і цукру.

Відмовтеся від будь-яких напоїв, крім води

Всього одна склянка соку, коли або будь-якого іншого безалкогольного напою в день підвищує ризик розвитку ожиріння на 31% – такі результати показало дослідження фахівців з Гарварду, в якому взяли участь понад 6000 чоловік. Пийте воду, пийте чай (краще зелений) і каву (але не більше трьох чашок в день), але не пийте солодкі або «дієтичні» напої – інакше всі ваші зусилля будуть марними.

Перейдіть на зелений чай

По-перше, він корисний при підвищеному тиску або стресі. По-друге, він знижує ризик розвитку серцевих захворювань. По-третє, він рекомендований для профілактики депресії. І, нарешті, зелений чай володіє спеціальними речовинами, які змушують організм більш активно спалювати жири.

Їжте жирну їжу

Як показали результати дослідження, яке проводили фахівці Гарвардської медичної школи і Бригама і жіночої лікарні в Бостоні, люди, які отримують від 45 до 60 грам жиру в день, швидше скидають зайву вагу, ніж ті, в чиєму раціоні менше жирних продуктів. Єдина умова – варто вибирати продукти, багаті на мононенасичені жири. Наприклад, горіхи, оливкову олію, рибу жирних сортів, молочні продукти.

Їжте повільно

Ви можете їсти практично все те ж саме, що і раніше – і при цьому худнути. Як? Дуже просто – їжте повільно. Чим довше ви жуєте і чим більше часу проводите над тарілкою з обідом, тим простіше вам «зловити» сигнал про насичення – і в підсумку отримати менше калорій. Так що нікуди не поспішайте!

 

 

 

Back to top button