Цікаве

П’ять найголовніших розтринькувачів за знаком Зодіаку

Витрачати гроші можна не тільки із задоволенням, але і з розумом. Однак Овни, Раки, Леви, Терези і Скорпіони не звикли придушуватися свого внутрішнього шопоголіка.

Те, як людина витрачає кровні, може багато що сказати про те, під яким сузір’ям вона народилався. Наймарнотратніших назвала головна редакторка і астрологиня Сьюзан Тейлор, передає 1News.

Овен

Імпульсивний марнотратник. Йому подобається насолоджуватися життям в повній мірі, тому гроші заробляються на витрати. Тим більше, роблячи покупки він допомагаєте економіці! Овен часто спонтанного купуєте речі, які кидаються в очі, але абсолютно даремні.

Рак

Йому слід уникати торгових центрів за всяку ціну. Рак відомий своєю здатністю дутися, якщо попадеться річ, яка не по кишені. Хоча зазвичай сам же не здатен стримати себе і не купувати все підряд.

Лев

Буквально одержимий одягом. Леву потрібно хвалитися тим, що у нього є в гардеробі. Він хоче бути наймоднішими і краще за всіх одягненим серед друзів. Лев любить блискучі речі і йому важко сказати “ні” чомусь, що привертає їхню увагу. Постійно відчуває потребу виділитися і бути поміченим.

Терези

Хотіли б бути багатими і купувати собі все, що захочеться. Вони люблять предмети розкоші, одяг і прикраси. Незалежно від ціни, Терези без коливань куплять те, що їм подобається, навіть якщо доведеться взяти кредит.

Скорпіон

Здатний з легкістю витратити місячний бюджет за один раз. Скорпіон любить ризик, щоб відчувати себе живими. Це пояснює, чому він занадто необачно поводиться зі своїми грошима.

Джерело: Astrofame

Back to top button