Цікаве

П’ять гурманів за знаком Зодіаку: люблять поїсти і не визнають дієт

Ви помічали, що одні люди не можуть жити без смачної їжі і багато їдять, а інші зовсім байдужі до солодощів? На вибір їжі впливає багато факторів, зокрема і знак зодіаку.

Експерти із зірок виділили 5 гурманів, які люблять поїсти. 1News розповідає, хто найбільший гурман серед астрологічних знаків.

Скорпіон

У Скорпіонів завжди хороший апетит. Якщо ви зустрінете голодного представника цього знаку, не зволікайте, біжіть геть. Голодний Скорпіон – сердитий Скорпіон. Незважаючи на те, що вони одержимі бажанням поїсти, вони не будуть набивати шлунок чим-небудь.

Рак

Народжені під цим знаком відомі своїми кулінарними здібностями. Вони люблять домашні страви і завжди купують дорогі, якісні товари. Іноді вони так люблять поїсти, що їм стає важко дихати, найчастіше, коли нервують або налякані.

Телець

Люди цього знаку люблять домашню їжу, навіть якщо не проти спробувати екзотичні страви. Вони завжди будуть розповідати про свої страви, рецепти. Слабкими сторонами є випічка та хліб. Дієта для них – катування, а приготування їжі – суцільне задоволення.

Лев

Представники цього знаку люблять їсти в дорогих ресторанах, коли можуть собі це дозволити. Однак якщо ці люди чекають гостей, будьте впевнені, що стіл буде щедрим і повним. Леви звертають увагу не тільки на кількість їжі, але і на її якість.

Стрілець

Уродженці цього знаку ніколи не відмовляться від хорошої їжі. Іноді вони їдять так, ніби це їхній останній прийом їжі. Однак буває і так, що вони забувають поїсти і цілий день голодують. Стрільці схильні їсти гостру їжу і десерти. Все залежить від їхнього настрою.

Джерело: Fabiosa

Back to top button