Цікаве

Освітній застосунок: у Дії з’явиться “сестра” Мрія

Освітній застосунок: у Дії з явиться сестра Мрія

Фото: Мінцифри
Розробляється освітній застосунок Мрія

Мрія міститиме інформацію про успішність школярів, надаватиме можливості для розвитку, електронний учнівський квиток, навчальні матеріали.

Уряд погодив створення освітнього застосунку, який називатиметься Мрія. При це в п’ятницю, 16 лютого, повідомила пресслужба Мінцифри.

“Вже скоро запустимо освітній застосунок Мрія – Уряд ухвалив відповідну постанову. Цифровізація змінить підхід до навчання і зробить його сучасним та зручним для учнів, вчителів та батьків. Мрія – цифрова революція в освіті, вона допоможе учням знаходити можливості для розвитку в цікавих їм сферах, вчителям – розвивати освітній процес, а батькам – контролювати його”, – запевняють у Мінцифри.

Повідомляться, що Мрія міститиме інформацію про успішність школярів, надаватиме можливості для розвитку, електронний учнівський квиток, навчальні матеріали.

“Це тільки початок, далі буде ще більше. Про те, яким буде застосунок, дізнаєтеся незабаром у наших соцмережах”, – йдеться далі в повідомленні.

Нагадаємо, застосунок Дія, за прикладом якого створюється й Мрія, змінила дизайн і запровадила нові послуги. Також повідомлялося, що кількість користувачів Дії перевищила 20 мільйонів людей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button