Цікаве

Особливості проєкту нерухомості НОВИЙ ПОДІЛ

НОВИЙ ПОДІЛ — поліфункціональний район біля Дніпра, який стане органічним продовженням Подолу. Незабаром на місці покинутої промислової зони з’явиться інфраструктура для життя й бізнесу та стильні простори для дозвілля. Про особливості проєкту — далі в матеріалі.

Що відомо про район НОВИЙ ПОДІЛ

До складу багатофункціонального району НОВИЙ ПОДІЛ увійдуть сім кварталів із закритими та безпечними внутрішніми дворами. На території заплановано апартаменти, офіси й комерцію.

Будівництво об’єкта ведеться за монолітно-каркасною технологією. Серед її переваг експерти відзначають міцність, довговічність та сейсмостійкість конструкцій. Зовнішні стіни закладаються повнотілою керамічною цеглою. Вибрано вентильовані фасади з мінераловатним утеплювачем. Висота забудови у середньому — 8–9 поверхів.

Адреса об’єкта: вулиця Набережно-Хрещатицька, 14. Дорога до Контрактової площі займає близько 15 хвилин пішки. До Майдану Незалежності можна дістатися впродовж 10 хвилин автівкою.

Інфраструктура для життя, бізнесу й відпочинку

Некваплива прогулянка вздовж набережної чи гра в теніс із друзями, які мешкають по сусідству. Релакс на пляжі чи катання на яхті, яку можна пришвартувати поруч. Всі ці варіанти дозвілля будуть доступні резидентам НОВОГО ПОДОЛУ. Заплановано наступне:

  • Набережна з біговими й веломаршрутами. Заплановано міський пляж та просторі тераси, які спускатимуться до води.
  • Зелений бульвар, розташований симетрично набережній. Передбачено скейт-парк, тенісні корти, баскетбольний майданчик та локації для проведення вуличних фестивалів.
  • Офіси різних планувань та конфігурацій. Їхня «родзинка» — тераси на дахах, звідки відкриватиметься краєвид на Дніпро.
  • Культурний центр, на базі якого функціонуватимуть освітні платформи.
  • Два дитячі садки та школа.

Як придбати апартаменти?

Для купівлі доступні апартаменти з 1–6 кімнатами. Для всіх варіантів характерні великі вікна, які забезпечують якісну інсоляцію, та ергономічні планування.

Для тих, хто не розглядає купівлю нерухомості зі стовідсотковою оплатою, пропонуються вигідні умови на виплат у НОВОМУ ПОДОЛІ. Всю суму можна розділити та вносити частинами впродовж будівництва черги.

Умови купівлі апартаментів на виплат:

  • початковий внесок — 30%;
  • 7,9% річних;
  • період без подорожчання — 6 місяців;
  • термін виплат — до введення черги в експлуатацію.

Докладніше про проєкт дізнавайтеся у відділі продажу.

Back to top button