Цікаве

Опрі Вінфрі – 67! Найкращі висловлювання легенди

29 січня відома телеведуча, оратор, громадський діяч і справжня медіаікона Опра Вінфрі святкує свій день народження. Зірці виповнюється 67 років і ні для кого не секрет, який непростий шлях їй довелося пройти, перш ніж стати першою темношкірою жінкою-мільярдером в історії, повідомляє 1News.

2007 року журнал Forbes назвав її найвпливовішою жінкою у світі, а 2011-го Опра отримала почесний “Оскар”. Небагато людей в історії могли досягти такого ж рівня досягнень, але найголовніше, чим світ вдячний Опрі, – вона спонукає інших жити якомога краще і допомагає їм у цьому.

 

Опра Вінфрі

Опра Вінфрі

Урочисті промови та інтерв’ю на телебаченні глядачі розбирають на цитати, які насправді можуть вплинути на вас та надихнути більше, ніж ви уявляєте.

  • Випробування – це дар. Вони змушують вас шукати новий центр рівноваги. Не варто боротися з ними – варто тільки знайти новий спосіб піднятися. Перетворіть свої рани на мудрість – це вилікує вас.
  • Кожен хоче їздити разом з вами в лімузині, але важливо, щоб хтось поїхав з вами на автобусі, коли лімузин зламається. Зрозуміла, що однією з найскладніших речей у житті є своєчасне розуміння того, які мости потрібно подолати, а які – спалити назавжди.
  • Ключ до реалізації мрії – зосередження не в успіху, який ще не настав, а значущість. Тоді навіть маленькі кроки й маленькі перемоги на вашому шляху отримають більше значення.
Неважливо, хто ти і звідки ти. Здатність перемагати починається з вас – завжди. Коли ви недооцінюєте те, що робите, світ недооцінює вас. Варто зрозуміти, що ви отримуєте в житті те, на що у вас є сміливість просити.

 

Телеведуча Опра Вінфрі

Телеведуча Опра Вінфрі
  • Оточуйте себе лише тими людьми, які в майбутньому допоможуть вам піднятися.
  • Те, що призначене вам Богом, набагато більше, що ви можете собі уявити.
  • Ми не можемо стати тими, ким хочемо стати, залишаючись тими, ким ми є.
Опра Вінфрі

Опра Вінфрі
Я не вірю в невдачі. Немає жодної невдачі, якщо ви отримали насолоду в процесі.
  • Зробіть хоча б одну річ, яка здається вам неможливою. Зазнаєте невдачі. Спробуйте ще раз. Вдруге у вас вийде краще. Єдині люди, які ніколи не зазнають невдач – це ті, хто не підіймаються на велику висоту.

Джерело: Сьогодні

Back to top button