Цікаве

Online-платформи для медичних препаратів: бережіть здоров’я*

Останнім часом у всьому світі спостерігається своєрідний бум інтернет-торгівлі, яка дозволяє поєднати в одній платформі побажання вимогливого покупця та відповідального виробника

Останнім часом у всьому світі спостерігається своєрідний бум інтернет-торгівлі, яка дозволяє поєднати в одній платформі побажання вимогливого покупця та відповідального виробника, створюючи дуже ефективні дуети, такі як ціна і якість чи попит і пропозиція. Особливого значення це набуває при придбанні ліків та товарів для здоров’я у розгалуженій аптечній мережі, коли пацієнту, особливо при купівлі безрецептурних засобів, буває досить важко зорієнтуватися у розмаїтті брендів, форм випуску та цін. З іншого боку, на сьогодні 160 українських виробників випускають 1400 найменувань лікарських засобів. Ці ліки є доступними за ціною, але повна інформація про них при невеликих рекламних бюджетах у вітчизняних підприємств можлива лише за умов незалежного та зваженого вибору, що може надати лише online-сервіс.

Liki24.com – платформа, що об’єднує тисячі аптек по всій країні

Інтернет-сервіс Liki24.com дозволяє знайти будь-де в Україні будь-які необхідні ліки. На сьогодні оброблено вже більше 55 тис. замовлень препаратів та товарів для здоров’я. Для покупців зручно, що медичні засоби розділені за категоріями, і це дозволяє одразу побачити всі наявні в аптеках зареєстровані ліки, що належать до певної групи. Для лікаря, який робить призначення це є досить цінним, оскільки дозволяє бачити як аналоги, так й і відмінності у складі препаратів, що сприяє оптимальному підбору лікування для пацієнта, як з урахуванням особливостей захворювання так і бюджету.  Слід також зазначити, що, окрім суто лікарських засобів на сайті широко представлені засоби здорового харчування, товари, що полегшують догляд за дитиною та її вигодовування у грудному віці, медтехніка та препарати, що використовуються у спортивному харчуванні.

Засоби косметики та гігієни на Liki24.com – вражаючий асортимент

На сайті представлено 29 категорій тільки у розділі Косметика і гігієна. Наприклад, у підрозділі дитячої косметики можна знайти 232 найменування товарів: від кремів та олії для догляду за дитячою шкірою до засобів для купання малюків, що мають протизапальні та антиалергічні властивості. Засоби для ніг представлено 132 найменуваннями, серед яких креми та бальзами для ніг, скраби, тальк. Лікувальна косметика представлена 178 препаратами, такими як вазелінова олія, крем для масажу та суглобів та крем, що містить хондроітин для відновлення функції суглобів при артрозах.

Основними перевагами сервісу Liki24.com є:

  • інтегрованість з аптеками по всій країні;
  • детальна класифікація медичних препаратів та товарів для здоров’я, а також широкий їх асортимент;
  • ліки можна забронювати зі знижкою;
  • широкі можливості доставки у Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпрі (найближчим часом сервіс працюватиме і в інших містах України);
  • збирання та доставка кур’єром препаратів з різних аптек, також покупець може сам забрати замовлені ліки (сервіс «заберу сам» працює по всій Україні).

Усе це робить користування сервісом Liki24.com надзвичайно зручним та швидким, що дозволяє економити час та гроші.

*на правах реклами

Back to top button