Цікаве

Олег Скрипка відзначив 60-річчя на сцені

Зірковий пенсіонерський загал розширився. Тепер до Віталія Борисюка, Павла Зіброва та Іво Бобула додався ще один пенсіонер – Олег Скрипка, який 24 травня відзначив 60-річний ювілей.

Схоже, складати руки й сидіти на дивані без діла новоспечений пенсіонер не збирається. Те, що здатен запалювати, Олег Скрипка продемонстрував на ювілейному концерті в Stereo Plaza.

Звісно, реалії життя нікуди не подінеш. Якраз оголосили повітряну тривогу, тож артистам та глядачам довелося терміново покинути залу й перебиратися в безпечніше місце. Ювіляр щиро подякував військовим за те, що завдяки їхнім мужнім діям можливо влаштовувати подібні шоу.

Програма була доволі насиченою. Звісно, вийшов гурт “Воплі Відоплясова” у повному складі. Були присутніми оркестр народних інструментів, малеча з ансамблю “Зернятко”, театр-студія індійських танців.

Зібралося й чимало колег музиканта з інших гуртів, які залюбки піднялися на сцену та виступили разом з іменинником. Ще до початку дійства друзі зібралися всім гуртом, щоб заспівати Олегу Юрійовичу Happy Birthday to you.

Протягом 2 годин Скрипка виконував хіти, починаючи з 80-их років минулого століття. Тож вийшла повна ретроспектива творчості “ВВ”. Ювіляр сповістив чудову новину – у червні в Ботанічному саду ім. М.М. Гришка розпочне свою роботу етнічний фестиваль “Країна мрій”, якому минає 20 років.

Зазвичай українські зіркові пенсіонери зі стажем скаржаться, що їм призначили дуже маленьку пенсію. Подібні нарікання ми чули й від Іво Бобула, й від Павла Зіброва. Яку пенсію держава призначить новоспеченому пенсіонеру, поки невідомо. Також Скрипка замовчав, чи отримав вітання з приводу ювілею від своєї першої дружини, француженки Марі Рібо.

Джерело useti.org.ua

No Newer Articles

Back to top button