Цікаве

Огляд шин Diplomat UHP

У пошуках високошвидкісної термостійкої літньої гуми не пропустіть шини Diplomat UHP https://shiny-diski.com.ua/uk/diplomat-uhp. Вони розраховані на граничний швидкісний режим до 300 км/год у спекотну погоду і довгий термін експлуатації. При цьому вартість покришок у Києві та Харкові порівнянна з ціною автошин відомих і популярних марок.

Огляд шин Diplomat UHP

Про шини Diplomat UHP

Автомобільні покришки Diplomat UHP випускає польська компанія, яка входить до складу концерну Goodyear. Її продукцію відрізняє висока якість за доступної ціни.

Модель Diplomat UHP розрахована на агресивний спортивний стиль їзди, високі експлуатаційні навантаження і дуже спекотну погоду. Під час виготовлення використовуються новітнє високоточне обладнання, інноваційні матеріали та ефективні технології.

Автошини Diplomat UHP високо оцінили автовласники, про них писали схвальні огляди експертні інтернет-ресурси для автолюбителів і спеціалізовані видання. Особливо було відзначено безпеку і надійність цієї гуми.

Відмітна особливість покришок цієї моделі: у разі проколу колеса і повного зниження тиску можна продовжувати рух зі швидкістю до 80 км/год, щоб доїхати до найближчої майстерні.

Плюси та мінуси покришки Diplomat UHP

Серед позитивних якостей автопокришок Diplomat UHP слід відзначити:

  • хороша керованість автомобіля на дорозі, як сухій, так і мокрій;
  • відмінне зчеплення з дорожнім покриттям будь-якого ступеня вологості;
  • мінімальний ризик аквапланування;
  • стійкість під час зміни напрямку (повороті, розвороті);
  • відмінна маневреність і ходові якості;
  • мінімальний індекс опору коченню коліс;
  • податливість під час розгону;
  • ефективне гальмування, малий гальмівний шлях;
  • економія палива під час навантаження;
  • низький шум;
  • стійкість до зношування протектора;
  • довгий термін експлуатації;
  • доступна ціна.

У відгуках автолюбителів, які використовують шини Diplomat UHP у своїх авто, практично не вказують недоліки. Низький відсоток користувачів заявляють про не дуже хорошу прохідність по бездоріжжю, а також відзначають гучність порівняно з дорожчею гумою. Оскільки в покришках використані спеціальні технології зниження шуму, то гучність, ймовірно, пов’язана з надмірним нагнітанням тиску, що робить колесо жорсткішим і гучнішим під час їзди на трасі.

Протектор автошини Diplomat UHP

Diplomat UHP виготовляється з компонентної суміші, до складу якої входять кремній і силіка. Використання цих компонентів забезпечує щільний контакт покришки з дорогою, а також необхідний ступінь жорсткості. Крім того, наявність у складі кремнію допомагає протистояти підвищеним температурам і не плавитися під час контакту з розпеченим асфальтом.

У автошини є широке центральне ребро, вкрите канавками різних розмірів. По центру пролягають чотири глибокі канавки, з’єднані між собою меншими прорізами, розташованими під кутом до центральних канавок. Такий профіль протектора ефективно відштовхує воду в місці контакту колеса з дорогою, гарантує хороше зчеплення, розгінні реакції та ефективне гальмування.

З боків від центрального ребра розташовані підсилювальні компоненти, профіль яких покритий водовідвідними канавками. Завдяки такому протектору автомобіль точно входить у повороти та має хорошу маневреність на підвищених швидкостях. Посилені бічні частини захищають гуму від деформації та швидкого зносу.

Для яких автомобілів підійде гума Diplomat UHP

Автошину Diplomat UHP можна купити в Києві та Харкові в трьох розмірах – R16, R17, R18. Її можна використовувати на легкових автомобілях, кросоверах, позашляховиках та інших авто з відповідним діаметром коліс.

Back to top button