Цікаве

Одеський кінофестиваль-2024 проведуть у Києві

Одеський кінофестиваль-2024 проведуть у Києві

Фото: instagram.com/odesa_film_festival
15-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться у Києві

Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться 12-20 липня 2024 року в Києві. Рішення про зміну місця проведення було прийнято через обстріли міста.

Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться в Києві 12-20 липня 2024 року. Минулого разу захід відбувся у Чернівцях з міркувань безпеки. Про це повідомляється на сторінці кінофестивалю у Facebook.

“Минулий ОМКФ гостинно приймали Чернівці, які показали щире захоплення українською культурою та мистецтвом. Наступного року ми привеземо Одеський міжнародний кінофестиваль у Київ, де очікуємо не менш теплий прийом від столичних кіноманів і поціновувачів якісних глядацьких арт-фільмів”, – заявила генеральна директорка ОМКФ Анна Мачух.

Зазначається, що подати свій фільм для участі у 15-му ОМКФ можна вже зараз. Для цього достатньо заповнити онлайн-форму, розміщену на офіційному сайті кінофестивалю, та надати всі матеріали, зазначені в онлайн-формі, до 1 травня 2024 року.

До участі в Національній конкурсній програмі запрошуються ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні українські фільми всіх жанрів, виробництво яких завершено у 2023 або 2024 році.

Переможці Національного конкурсу будуть визначені у номінаціях Найкращий український повнометражний ігровий фільм та Найкращий український повнометражний документальний фільм.

Раніше повідомлялося, що у Німеччині на міжнародному кінофестивалі FilmFestival Cottbus відбудеться прем’єра документального фільму Бартка українського режисера Володимира Бакума.

Український фільм отримав нагороду на фестивалі у Локарно

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button