Цікаве

Нові моделі смартфонів показав Eldorado*

Найбільший інтернет магазин смартфонів в Україні порадував покупців новими моделями смартфонів від відомих світових виробників. Купівля сучасної техніки коштуватиме порівняно недорого завдяки встановленим діловим зв’язкам та прямим поставкам.

Вигідні акції пропонують купити смартфон XIAOMI Redmi 9A 2/32GB Granite Gray всього за 3 199 гривень. Ця покупка – одна з найпопулярніших у грудні 2021 року стане чудовим подарунком напередодні Нового року. Клієнти купують нові пристрої для батьків, щоб залишатися на зв’язку.

Невисока вартість та гарантії якості

Виняткові умови продажів передбачають максимальний комфорт та зручності для клієнтів. Допомога з вибором, гарантії якості від виробника плюс невисока вартість доповнюються доставкою покупки просто до рук замовника.

Актуальні позиції включають:

  • смартфон ZTE Blade A5 2020 2/32GB Black за ціною 2499 грн.;
  • ULEFONE Note 7P 3/32Gb Twilight по 2979 грн.;
  • смартфон BLACKVIEW BV5900 3/32GB Black по 4499 грн.;
  • смартфон SAMSUNG Galaxy M12 4/64GB Black за цінами зі знижкою 4399 грн. та економією для покупця 600 грн.

Знижки на SAMSUNG Galaxy M 52 6/128GB Black дозволяють купити найпопулярнішу модель, яка увійшла до хітів продажу. Пристрій помітно розширює можливості і має стильний лаконічний дизайн, створений у 2021 році.

Покупці у відгуках ставлять вищі оцінки та називають смартфон відмінним. Бездоганна якість фото та відео дозволяє навіть розглянути кожну волосину при установці збільшеного режиму.

Як купити новий смартфон

Всі умови для комфортного придбання в інтернет-магазині Eldorado дозволяють оформити замовлення на найвигідніших умовах для клієнтів. Менеджери допоможуть вибрати найкращий варіант та нададуть рекомендації для особливих побажань. У новому девайсі соціальні мережі та YouTube завантажуються миттєво, сайти “літають” і не доводиться зависати в самому кульмінаційному моменті Viber.

Мінімальні контакти з людьми передбачаються за замовчуванням, лише отримати товар на пошті або прийняти кур’єра зі служби доставки додому. Особливо оперативно проводиться доставка в Києві та обласних центрах, де розташовані офіційні представництва: Харків, Дніпро, Львів, Одеса та інші міста України.

Зателефонуйте нам за контактним номером, оформляйте покупку у нас на сайті. Новий фірмовий смартфон – це найкращий у світі подарунок для будь-якої людини. Сотні позицій у каталозі допоможуть вам підібрати оптимальний варіант за технічними параметрами, дизайном, ціною та купити цей товар за вигідними знижками.

*на правах реклами

Back to top button